Skip to main content

TET work practice weeks are for students in Finnish comprehensive schools and compulsory education-aged youth. During the TET work practice weeks, youth under 18 years old have an opportunity to get to learn about work life.

Kieli: Suomi ja englanti

Tervetuloa TET-jaksolle Taco Belliin!

Taco Bellin ravintoloissa työtiimin yhteishenki ja tekemisen meininki ovat vertaansa vailla. Taco Bellillä töissä saa olla hauskaa! Ensisijaisen tärkeää meille on kohdella kaikkia yhdenvertaisesti ja tasapuolisesti. Taco Bellin ravintolat ovat viihtyisiä kokoontumispaikkoja, joissa asiakkaita palvellaan ilolla ja hyvällä fiiliksellä. Asiakkaat ja työkaverit luovat työlle merkitystä ja heidän kanssaan työpäivät kuluvat mukavasti.

Meillä TET-harjoittelija pääsee tekemään avustavia keittiön työtehtäviä kuten esivalmisteiden tekemistä, paikkojen täyttämistä, kuorman purkua, siivousta ja tiskausta. Lisäksi pääset suorittamaan Restelin - verkkoperehdytysalustalla erilaisia verkkokursseja, joissa kuulet esimerkiksi lisää ravintola-alasta sekä opit työnantajan sekä työntekijän velvollisuuksista ja vastauista. Lisäksi mikäli ravintolan tilanne sen mahdollistaa, myös tuotteiden valmistusta, tilausten kokoamista sekä asiakaspalvelua.

Mikä on Taco Bell

Kaikki sai alkunsa Kaliforniasta vuonna 1962, jolloin Glen Bell avasi ensimmäisen TACO BELL -ravintolansa Etelä-Kaliforniaan – nyt tacokellot soivat Suomessakin jo 16 ravintolassa.

LIVE MÁS!

Taco Bell ei ole pelkkä ravintola tai ruokaa, se on elämäntapa. Haluamme tehdä jatkuvasti asioita tavalla, jolla niitä ei ole ennen tehty. Siistejä juttuja. Herkullisia juttuja. Juttuja, joita kukaan ei osaa odottaa, mutta päätyy rakastamaan.

”Live más” lainaa sanoja brändin juurilta: englanninkielinen ”live” (suomeksi ”elä”) muistuttaa brändin synnyinsijasta Kaliforniasta ja espanjankielinen ”más” (suomeksi ”enemmän”) antaa vihiä ruoan tex mex -tyylistä.

Our promise / Nuestra promesa:

Más Flavor: Lisäämme makua elämään tekemällä asioita eri tavalla ja maustamme tarjoamaamme ruokaa luomalla lisäksi kokemuksia, jotka yllättävät ja ilahduttavat.

Más Heart: Me palvelemme sydämellisesti asiakkaitamme, työkavereitamme, liikekumppaneitamme ja yhteisöä, jossa toimimme. Teemme täydellä sydämellä kaiken mihin ryhdymme.

Más Value: Tarjoamme enemmän kuin mitä meiltä odotetaan. Asiakkaamme saavat parasta vastinetta rahalleen ja työntekijämme parhaan työympäristön.

Taco Bell on Restel Oy:n brändi

Restel on kotimainen ja yksi Suomen johtavista ravintola-alan yrityskonserneista. Restelin ravintolaverkostoon kuuluu parisataa ravintolaa kautta maan aina Helsingistä Rovaniemelle ja Vaasasta Joensuuhun. Konsernimme tarjoaa suuren määrän erilaisia ravintolakonsepteja pikaruokaravintoloista juoma-, tapahtuma- ja ruokaravintoloihin. Ravintolaketjuihimme kuuluvat hampurilaisravintolaketju Burger King, meksikolaistyylinen pikaruokaketju Taco Bell, buffet-ravintolaketju Rax Pizzabuffet, baariketju Hemingway's, pubiravintolaketju Wanha Mestari, ravintolaketju Makaronitehdas sekä Classic Pizza. Lisäksi tarjonnassamme on yksittäisiä ruokaravintoloita ja tapahtuma-areenoita ympäri Suomen.

Taco Bell voisi olla sinulle oikea paikka, jos:

  • Pidät ryhmässä toimimisesta
  • Sinulla on tekemisen meininki
  • Toimit sujuvasti myös englanniksi
  • Sinua kiinnostaa erityisesti joku seuraavista: järjestelmällisyys, tiimityö, asiakaspalvelu, käsillä tekeminen, kesätyömahdollisuudet

Liittyykö TET-viikkoon erityistä huomioitavaa? Ravintolakohtaisia eroja. Omat tummansiniset tai mustat housut sekä hyväpohjaiset mielellään tummat kengät, jotka eivät ole liukkaat märällä alustalla. Suomen elintarvikelain mukaan ei saa olla rakennekynsiä tai kynsilakkaa sekä omien kynsien tulee olla lyhyet. Pitkät hiukset tulee laittaa kiinni ja sormukset sekä korvakorut poistaa.

Näin haet

Alta löydät yhteystiedot Taco Bell ravintoloihin, jotka tarjoavat TET-harjoittelupaikkoja.

Taco Bell Dixi Tikkurila

Sorowar Hossen

045-8963666

[email protected]

Taco Bell Nihtisilta Espoo

Elvin Akdogan

040-3517485

[email protected]

Taco Bell Tampere

Roshan Shrestha

041-7314564

[email protected]

Taco Bell Turku

Robert Tajeb

040-5939070

[email protected]

Tacobell Kamppi

Subash Basnet

040-1837939

[email protected]

Kaikkien ravintoloiden yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.restel.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti