Skip to main content

TET-harjoittelu, opiskelijakunta KOE 2 TET-paikkaa/viikko   

TET work practice weeks are for students in Finnish comprehensive schools and compulsory education-aged youth. During the TET work practice weeks, youth under 18 years old have an opportunity to get to learn about work life. 

Sijainti: Yliopistonkatu 36, 53850, Lappeenranta 

Harjoittelun ajankohta: Kevät 2024: viikot 6-8, 10-21. Harjoittelun pituus on 1-2 päivää, 1–2 viikkoa tai yli 2 viikkoa 

Työaika: 09:00–15:00 

Ovatko työtilat esteettömät: Osittain, 

Liittyykö TET-viikkoon jotain erityistä huomioitavaa? Työskentely tapahtuu opiskelijakunta KOEn toimistolla sekä osin LAB-ammattikorkeakoulun & LUT-yliopiston tiloissa Skinnarilan kampuksella. Päivien aloitus klo 9-10 ja lopetus klo 15-16, päivissä hieman joustoa ja tarkka aikataulu sovitaan päiväkohtaisesti yhdessä harjoittelijan kanssa. TET-paikassa työskentelykielenä on suomi, mutta myös auttavalla suomella sekä muuten englannilla voi toimia.

Kieli: Suomi

Mikä on LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta KOE? 

Opiskelijakunta KOEssa haluamme tehdä opiskelijoiden opiskeluajasta heidän elämänsä parasta aikaa.  Valvomme kaikkien LAB-ammattikorkeakoulussa opiskelevien etuja sekä opetuksen laatua. Yksi tärkeimmistä tehtävistämme on saada opiskelijoiden ääni kuuluviin heitä koskevassa päätöksenteossa.  Lisäksi opiskelijatutorimme auttavat uusia opiskelijoita saamaan opintoihin sujuvan alun ja erilaiset tapahtumamme sekä vapaa-ajan toimintamme tuovat sopivaa vastapainoa opiskeluiden ohelle.

Työtehtävät 

TET-harjoittelija voi auttaa henkilökuntaa tekemällä avustavia toimistotehtäviä (esim. aakkostamista tai tulostamista), auttamalla varaston inventaarion kanssa tai esimerkiksi kantamalla kevyitä esineitä. Tehtäviin kuuluu myös luovempaa osuutta kuten askartelua ja yhdessä ideoimista sosiaalisen median materiaaleja varten.  Ideoimisen lisäksi harjoittelijalla on mahdollisuus päästä auttamaan erilaisten juoksevien tehtävien avulla tapahtumien järjestämisessä. Näitä ovat esim.  julisteiden ja muun viestintämateriaalin jakamista kampuksen ilmoitustauluille sekä tapahtumatarvikkeiden järjestelyä ja pakkaamista. Työtehtävät ovat osittain itsenäisesti toteutettavissa, mutta sisältävät myös tiimityöskentelyä.

LAB-ammattikorkeakoulun opiskelijakunta KOE voisi olla sinulle oikea paikka, jos sinua kiinnostaa: 

Monipuoliset sekä vaihtelevat työtehtävät, sosiaalinen media, järjestelmällisyys, toimistotehtävät, korkeakouluyhteisöön sekä -kampukseen tutustuminen.

Näin haet 

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected]. Kirjoita viestisi otsikoksi Hakemus TET-harjoitteluun ja kerro viestissäsi millä viikolla sinulla on TET-harjoittelu. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti