Skip to main content

TET-harjoittelu, Salmisaari

TET-harjoittelu TET Campus, 10 TET-paikkaa/TET-internship TET Campus, 10 placements 

The working languages of this TET placement are Finnish and English, but you can apply even if you don’t speak Finnish.  

TET work practice weeks are for students in Finnish comprehensive schools and compulsory education-aged youth. During the TET work practice weeks, youth under 18 years old have an opportunity to get to learn about work life.

Sijainti: Salmisaarenaukio 2, 00180 Helsinki 

Harjoittelun ajankohta: Viikko 20, Harjoittelun pituus on 1 viikko.  

Työaika: 9.00-15.00. 

Ovatko työtilat esteettömät: Kyllä  

Liittyykö TET-viikkoon jotain erityistä huomioitavaa? TET-paikka tarjoaa lounaan. 

Kieli: TET-viikon työkielenä on suomi ja englanti. Ethän kuitenkaan epäröi hakea, vaikka jompikumpi kielistä on sinulla heikompi.  

Mikä on TET Campus?  

TET Campus on TET-viikko, jonka aikana pääset tutustumaan useisiin eri yrityksiin saman TET-viikon aikana.  Jokaisella yrityksellä on oma päivänsä viikolla, jolloin pääset tutustumaan siihen yritykseen ja tekemään heidän kanssaan tehtäviä. TET Campuksella pääset työskentelemään osana 10 hengen TET-harjoittelijatiimiä. Lue alta lisää TET Campuksen yrityksistä ja katso kevään TET-harjoittelijoiden video TET Campuksesta: https://www.tiktok.com/@tet_fi/video/7293885335912615201.  

Deloitte on yksi maailman johtavista asiantuntijayrityksistä ja tavoitteenamme on vaikuttaa asiakkaisiimme, toisiimme ja yhteiskuntaamme merkityksellisellä tavalla päivittäisen työmme kautta. Meitä deloittelaisia on maailmanlaajuisesti yli 415 000, joista Suomessa työskentelee noin 800. Palvelemme asiakkaitamme liikkeenjohdonkonsultoinnin, yritysjärjestelyiden, tilintarkastuksen, riskienhallinnan sekä vero- ja lakipalveluiden asiantuntijana. Menestyksemme ytimessä ovat huippuluokan osaaminen ja yhteistyön voima, joita tuemme coaching-kulttuurillamme. 

Stora Enso on pakkaus‑, biomateriaali‑ ja puutuoteteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Stora Enso on myös yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Vastuullisuus on keskeinen osa Stora Enson strategiaa ja liiketoimintakäytäntöjä. Stora Enso edistää muutosta kohti biopohjaista kiertotaloutta kolmella alueella, joilla meillä on suurin vaikutus ja mahdollisuudet: ilmastonmuutos, luonnon monimuotoisuus ja kiertotalous. Vähähiilisillä ja kierrätettävillä puukuitupohjaisilla tuotteillamme autamme asiakkaitamme vastaamaan uusiutuvien ympäristöystävällisten tuotteiden kysyntään. Meitä on noin 20 000 henkilöä maailmanlaajuisesti, joista Suomessa työskentelee hieman yli 4000 ympäri Suomea. 

Technopolis on kansainvälinen työympäristöjen asiantuntija. Missiomme on olla aina työnteon halutuin paikka. Me tarjoamme työympäristön, joka on paljon enemmän kuin pelkkiä neliöitä. Joustavat toimitilamme mukautuvat asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin sekä tukevat samalla erilaisia työnteon tapoja. Vastuullisuus on yksi tärkeä osa liiketoimintastrategiaamme ja tilojen tehokas käyttö on Technopoliksen ydintä.  Yhdessä luomme toimitilan, joka tehostaa työtä ja yrityskulttuuria. Toimiva työympäristömme kattaa tilan lisäksi monipuoliset palvelut, jotka tukevat niin yksilön- kuin työyhteisön arjen sujuvuutta. Kun voit paremmin, viihdyt paremmin! Kuvittele siis unelmiesi toimisto – me mukaudumme toiveisiisi! 

Compass Group  

Me olemme maailman johtava ruoka- ja monipalveluyhtiö. Suomessa meitä compassilaisia on noin 3000 ammattilaista palvelemassa asiakkaitamme suurella sydämellä, aina turvallisuus, terveys ja hyvinvointi etusijalla. Tuomme iloa ja virkistystä päivään koululaisille, opiskelijoille, työntekijöille, toipilaille, senioreille ja tapahtumakävijöille paikan päällä tai mukaan otettuna.  

Työtehtävät  

  • Deloitten päivässä tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua todelliseen tietotyöhön ja tulevaisuuden asiantuntijan erityistaitoihin. Perehdymme mm. projektityöhön liittyviin taitoihin ja menetelmiin, jotka ovat olennaisia asiantuntija- ja toimistorooleissa.
  • Stora Enson päivässä saat loistavan mahdollisuuden tutustua metsäalan monipuolisiin uramahdollisuuksiin ja vaikuttaa kestävämpään tulevaisuuteen. Päivän aikana sinulla on myös mahdollisuus keksiä aivan uusia ratkaisuja alalle. Tule mukaan luomaan tulevaisuuden metsäteollisuutta!
  • Technopoliksen päivässä pääset tutustumaan yhteen Technopoliksen merkityksellisimmistä palveluista: Aulapalveluumme <3 Lisäksi pääset näkemään millaisia unelmatoimistoja olemme luoneet ja näet konkreettisesti, mikä on Technopoliksen ydinosaamista. Pääset myös halutessasi avustamaan konsernin ICT osastoa sekä muita mahdollisesti tiimejä.
  • Compass Groupin päivässä pääset tutustumaan ravintolamaailmaan. Pääset kokemaan asiakaspalvelua sekä tekemään pieniä ravintolasalin askareita.

 

TET Campus voisi sopia sinulle, jos  

  • Olet kiinnostunut asiantuntijatyöstä  

  • Haluat oppia erilaisten yritysten toiminnasta 

  • Haluat kuulla puheenvuoroja useiden eri alojen asiantuntijoilta 

  • Nautit tiimityöstä ja haluat työskennellä osana TET-harjoittelijoiden tiimiä  

Näin haet  

Hae TET-paikkaa tämän lomakkeen kautta: https://q.surveypal.com/TET-hakemukset-Salmisaaren-TET-Campus/0.  

Saat lisätietoa TET Campuksesta TET.fi tiimin Malvalta ([email protected]) tai (040 5001032).  

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti