Skip to main content

TET-harjoittelu Astara Auto Finland Oy, 2 paikkaa/viikko 

Sijainti: Vaisalantie 4-8, Espoo 

Harjoittelun ajankohta: Kevät 2024: viikko 20, Syksy 2024: viikko 39. Harjoittelun pituus on 1 viikko. 

Työaika: 09:00–15:00 

Ovatko työtilat esteettömät: Kyllä, mutta toimistolla ei ole inva-WC:tä 

Liittyykö TET-viikkoon jotain erityistä huomioitavaa? Harjoittelu tapahtuu toimistollamme Otaniemessä. Siihen voi sisältyä myös käyntejä varastolla tai jälleenmyyjillä. Harjoittelu ei edellytä mitään erityisvarusteita, vaan normaali vaatetus kuten koulussa on sopiva. Tarjoamme lounaat harjoittelijoille. 

Kieli: Suomi, englanti 

Mikä on Astara Auto Finland Oy? 

Etsitkö Suomen vauhdikkainta TET-harjoittelupaikkaa? Nyt sinulla on mahdollisuus hypätä automaahantuonnin kiinnostavaan maailmaan Astaralla! Toimimme Kia- ja Mitsubishi-henkilöautojen maahantuojana Suomessa. Noin 60 ammattilaisen joukolla hoidamme näiden automerkkien ja varaosien toimitusketjua aina tehtailta autoliikkeisiin. Lisäksi ylläpidämme merkkien viestintää ja markkinointia Suomessa. Moderni konttorimme sijaitsee Espoon Otaniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä.   Olemme osa kansainvälistä Astara-konsernia, joka maailman johtavia liikkumisyhtiöitä. Suhdettamme liikkumiseen kuvastaa yrityksemme missio: Move. It’s your right. 

Työtehtävät 

Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti automaahantuonnin kaikilla sektoreilla aina markkinoinnista, logistiikkaan ja myyntiin. Saat meillä toteuttaa Suomen suosituimpien autobrändien somepostauksia. Lisäksi pääset näkemään, mitä auton tilausprosessissa tapahtuu. Tarvitsemme apuasi myös kilpailijavertailussa, jotta osaamme hinnoitella tuotteemme oikein.

Astara Auto Finland Oy voisi olla sinulle oikea paikka, jos sinua kiinnostaa: 

Autot, markkinointi, myynti, viestintä, sosiaalinen media ja logistiikka. 

Näin haet 

Hae TET-paikkaa hakulomakkeen kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?d40eb211 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti