Skip to main content

Tienpidon asiantuntija, vuorotteluvapaan sijaisuus

Meillä Uudenmaan ELY-keskuksessa avautuu VUOROTTELUVAPAAN SIJAISUUS TIENPIDON ASIANTUNTIJATEHTÄVIIN LIIKENNEVASTUUALUEELLE

ELY-keskukset; Elinkeino-, liikenne -ja ympäristökeskus, huolehtivat sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä ELY-keskukset tekevät päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden varmistamiseksi. Uudenmaan ELY-keskuksella on kolme vastuualuetta:
elinkeinot, työvoima ja osaaminen
liikenne ja infrastruktuuri sekä
ympäristö ja luonnonvarat
Uudenmaan ELY-keskuksen arvot ovat asiakaslähtöisyys, asiantuntijuus ja yhteistyö

Uudenmaan ELY-keskuksessa avautuu vuorotteluvapaan sijaisuus tienpidon asiantuntijan tehtävään liikennevastuualueelle. Olemme noin 50 henkilön tiimi, ja virkapaikkamme on Helsinki, Pasila, hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrella kauppakeskus Triplan vieressä. Vuorotteluvapaan sijaisuus alkaa 20.5.2024 ja kestää kuusi kuukautta.

Tienpidon asiantuntijan työkenttä on laaja. Työhön voi kuulua muun muassa liikennejärjestelmäsuunnittelua, tienpidon suunnittelutehtäviä (suunnitelmien teettäminen), tukitehtäviä kuten taloustehtävät ja laskujen käsittely tai asiakirjahallinto, tienpidon viranomaistehtäviä, lausuntojen antamista ja naapurikuulemislausuntoja.

Arvostamme kaikenlaisia hakijoita- voit olla kokenut tai vastavalmistunut. Arvostamme myös substanssiosaamista. Sinulla voi olla ammattikorkeakoulu -tai yliopistotutkinto, tai alalta muuten hankittu osaaminen. Kielitaitovaatimus on suomi, ruotsi on plussaa. Meillä on hyvät etätyömahdollisuudet, kokoonnumme kerran viikossa toimistolla. Perehdytys on enimmäkseen toimistolla. Palkka
määräytyy tehtävätason mukaan.

Tarkastathan soveltuvuutesi vuorotteluvapaan sijaiseksi TE-palveluiden tai kuntakokeilun henkilöasiakaspalvelun oma-asiantuntijalta.

Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin: Timo Karhumäki, yksikön päällikkö, 0295 021 289, tai [email protected]

Lähetäthän CV:si viimeistään 23.4.2024 [email protected]

Voit tutustua meihin:
https://www.ely-keskus.fi/
https://www.ely-keskus.fi/ely-uusimaa-tehtavat-ja-toiminta

Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. Vuorotteluvapaan sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista: Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.

Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa.

Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Lisätietoja vuorotteluvapaasijaisuudesta löytyy TE-toimiston sivuilta: https://toimistot.te-palvelut.fi/vuorotteluvapaa

Yhteystiedot: Timo Karhumäki, yksikön päällikkö, 0295 021 289, [email protected]
Työpaikan osoite: Opastinsilta 12 A, 00520 Helsinki
Palkkaus: Määräytyy tehtävätason mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/d644d1ad-e...
Ilmoitus jätetty: 17.04.2024 16:24
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: d644d1ad-e1c1-4bda-8666-8fac3ddb646e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tienpidon asiantuntija, vuorotteluvapaan sijaisuus

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten sekä työ- ja eli
Helsinki
Uusimaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 11.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti