Skip to main content

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä

Mitä kuluu?

Kuntalaskenta on Suomen suurin pieni taloushallinnon kumppani. Kunnon kunnille.

Kuntalaskenta Oy tarjoaa digitaalisia talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja ja kehittämiskonsultointia julkisyhteisöille ympäri Suomen. Meitä on jo lähes 30 talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaista, joilla on vankka kunta-alan työkokemus ja osaaminen. Kuntalaskennan omistavat Pieksämäen kaupunki ja Administer Oyj yhdessä. Olemalla osa Administer-konsernia pystymme takaamaan palveluillemme valtakunnallisen osaajaverkoston tuen ja korkealuokkaiset taloushallinnon järjestelmät. Luottoluokituksemme on AAA ja olemme Luotettava kumppani (Tilaajavastuu).

Oletko kunta-alan taloushallintopalveluiden ammattilainen? Nautitko itsenäisestä työstä, missä pääset hoitamaan suuria kokonaisuuksia ja monipuolisia työtehtäviä?

Toimintamme laajentuessa haemme nyt joukkoomme

tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää

vakituiseen työsuhteeseen kunta-alan taloushallinnon tiimiin. Tehtävässäsi vastaat kunta-asiakkaidemme ulkoiseen laskentaan liittyvistä taloushallintotehtävistä kuten kirjanpito, tilinpäätökset sekä viranomaisilmoitukset. Kirjanpitäjänä tunnistat asiakkaiden arjessa kehitettäviä asioita ja tuot kehitysehdotuksesi rohkeasti esille.

Odotamme sinulta

  • vahvaa osaamista kunta-alan taloushallinnon tehtävistä
  • tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta
  • itsenäistä, huolellista ja vastuullista otetta työn tekoon
  • asiakaspalvelu- ja tiimitaitoja

Arvostamme

  • KLT-tutkinto katsotaan eduksi tai kiinnostus tutkinnon suorittamiseen
  • tilinpäätöstaitoa
  • kokemusta konsernin kirjanpidosta
  • oma-aloitteellisuutta ja aktiivisuutta
  • positiivista työotetta
  • kokemusta eri taloushallinnon järjestelmistä

Tarjoamme

Haluamme rakentaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Panostamme vahvasti henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja monipuoliseen koulutustarjontaan. Palkkaus määräytyy kokemuksen mukaan (Avaintes). Työntekijöillämme on kattava työterveyshuolto sekä tuettu lounas- ja virike-etuus.

Kuntalaskennan toimipiste sijaitsee Pieksämäellä, mutta voit työskennellä mistä päin Suomea tahansa, tehtävässä on laaja etätyömahdollisuus, tai työpiste voidaan sijoittaa myös Administer konsernin toimipisteeseen, joita löytyy lukuisia ympäri Suomen.

Oletko etsimämme taloushallinnon taitaja? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi tästä linkistä 24.3.2023 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa palvelutuotantopäällikkö Pia Kinnunen, puhelimitse 040-193 6477 keskiviikkona 15.3. klo 13-14 ja keskiviikkona 22.3. klo 9-10, tai sähköpostilla [email protected]

Administer-konserni on suomalainen talous- ja palkkahallinnon, taloushallinto-ohjelmistojen ja konsultoinnin edelläkävijä. Vuonna 1985 perustettu Administer on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 42 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu Silta Oy, Adner Oy, EmCe Solutions Partner Oy, Kuntalaskenta Oy, Yrittäjän Polku Oy sekä Econia Oy. Tarjoamme modernin taloushallinnon ratkaisuja kaikenkokoisille organisaatioille pk-yrityksistä suuryrityksiin ja julkishallintoon. 700 taloushallinnon ammattilaista palvelee asiakkaitamme ympäri Suomen sekä Tukholmassa ja Tallinnassa. Administer on osa kansainvälistä Integra-verkostoa ja pörssiyhtiö, jonka osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin First North -markkinapaikalla.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä

Pieksämäki
Kuopio
Mikkeli
Tampere
Varkaus
Jyväskylä
Kokopäiväinen, Etätyö, Hybridityö, Vakituinen

Julkaistu 17.03.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti