Skip to main content

Toimistosiivooja, 2 paikkaa

Haluatko vakituisen ja kokoaikaisen siivoojan työn alansa kilpailukykyisimmällä palkalla?

Haemme kahta siivoojaa asiakaskohteisiimme Säkylään ja Rauman Lappiin. Työtehtäviin kuuluu toimisto - ja sosiaalitilojen ylläpitosiivousta, joka tapahtuu Säkylässä elintarviketiloissa ja Rauman Lapissa osittain tehdasympäristössä. Työ edellyttääkin sinulta hyvää kuntoa ja reipasta otetta. Lisäksi toivomme sinulta ensisijaisesti tarkkuutta, koska haluamme tarjota asiakkaallemme vain parasta puhtautta. Meille et ole siis vain siivooja vaan yrityksemme keulakuva asiakaskohteessamme. Tämän vuoksi myös sujuva suomen kielen taito on välttämätön, jotta tarvittaessa asiakaskommunikointi onnistuu luontevasti.

Sinulla olisi hyvä olla kokemusta siivouksesta tai vastavuoroisesti omaat rautaisen asenteen ja maalaisjärjen työntekoon. Annamme sinulle perehdytyksen työhösi ja arvostamme oma-aloitteisuutta ja työhön tarttumista. Auto on tässä työssä välttämätön, koska sinulaista loistavaa ammattilaista saatamme tarvita joskus myös muissa kohteissamme.

Täytämme paikat HETI sopivan henkilön löytyessä ja annamme sinulle mielellämme lisätietoa. Voit laittaa hakemuksen ja CV:si meille sähköpostilla osoitteisiin [email protected] ja [email protected] (hakemuksen molempiin sähköpostiosoitteisiin). Mainitsethan hakemuksessasi, kumpaa paikkaa haet, jos et hae molempia.

Yhteystiedot: Voit laittaa hakemuksen ja CV:si meille sähköpostilla osoitteisiin [email protected] ja [email protected] (hakemuksen molempiin sähköpostiosoitteisiin). Mainitsethan hakemuksessasi, kumpaa paikkaa haet, jos et hae molempia.
Lisätietoja työpaikasta ja työnkuvasta antaa:

Tessa Muuvila
P. 040 5597291
[email protected]
Työpaikan osoite: 27800 Säkylä
Palkkaus: Alan TES
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/5abb0d39-4...
Ilmoitus jätetty: 09.04.2024 15:44
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 5abb0d39-4568-447b-bb5a-e0963c306a20

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimistosiivooja, 2 paikkaa

EUP Puhdistuspalvelut Oy
27800 Säkylä
Rauma
Satakunta
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 09.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti