Skip to main content

Toimistosiivoojia Kilpilahteen

Toimistosiivoojia Kilpilahteen

Hei kaikki siivoustyöstä kiinnostuneet, nyt kannattaa olla kuulolla! :)

----------

Mitä etsimme:

Etsimme asiakasyrityksellemme toimeliaita ja innokkaita siivoojia Kilpilahden kevään seisokkiin. Töitä on luvassa ajalle 16.4.-16.5. noin 37,5h/vk.

Seisokin aikana tehdään määräaikaishuoltoon kuuluvia lakisääteisiä, tehdasalueen toiminnalle välttämättömiä tarkastuksia, huoltotöitä ja laitteistojen perusparannuksia. Seisokki tuo alueelle reilusti lisää väkeä, ja siksi paikalle tarvitaan paljon parakkeja mm. toimisto- ja henkilöstötiloja varten. Näiden tilojen siivoukseen etsimme useampaa siivoajaa.

----------

Mitä toivomme:

Toivomme sinulta hyvää asennetta ja hyvää fyysistä kuntoa, jotta pystyt hoitamaan työtehtävät mallikkaasti ja tehokkaasti. Plussaa on, jos sinulla on aikaisempaa siivouskokemusta tai alan koulutus, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Seisokissa työturvallisuus on äärimmäisen tärkeä teema, joten valitun työntekijän tulee olla vastuuntuntoinen ja huolellinen.

Kilpilahden alueella työskenteleviltä vaaditaan voimassa oleva työturvallisuuskortti. Lisäksi kulkulupaa varten käydään lyhyt (alle 2h) koulutus. Valittujen työntekijöiden pitää pystyä sitoutumaan työhön vähintään kuukaudeksi.

Plussaa on oman auton käyttömahdollisuus, mutta todennäköisesti kulkeminen bussillakin onnistuu (ainakin Porvoosta). Töitä tehdään pääasiassa ma-pe välillä, mutta kannattaa varautua myös ajoittaisiin yli- ja viikonlopputöihin.

Toivomme valituilta henkilöiltä hyvää suomen kielen taitoa, mutta otamme huomioon myös englanninkieliset hakijat.

----------

Mitä tarjoamme:

Tässä on loistava mahdollisuus kartuttaa siivousalan osaamista sekä hankkia lisätienestejä tulevaa kesää varten. Seisokissa työskentely on omanlaisensa kokemus, ja tässä työssä tapaat mielenkiintoista väkeä eri puolelta maailmaa.

Töitä tehdään hyvässä hengessä mielenkiintoisessa ympäristössä. Työtehtäviin perehdytetään. Ajankohdallisesti työ sopii hyvin esimerkiksi abeille.

Lisäksi saat:

  • Tunnukset Eezy Työntekijäsovellukseen, jonka kautta voit jatkossa helposti hakea työpaikkoja, kirjata työtunnit ja seurata palkkasi tilannetta.
  • Oman yhteyshenkilön Eezyltä.

Työn aloituksen ajankohta ja sen kesto: Seisokin ajankohta on suunniteltu 16.4.-16.5., mutta töiden aloituksen ja lopetuksen suhteen kannattaa olla joustava, sillä ne saattavat hieman vielä liikkua suuntaan tai toiseen.

----------

Miten haet työpaikkaa:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi. Emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

----------

Seuraa meitä myös somessa! Facebook: Eezy Porvoo ja Instagram @eezyporvoo

---------

Tiedustelut:

Lisätietoja tehtävästä saa meiltä osoitteesta:

[email protected] ja [email protected]

tai puhelimitse 041 314 4495 ja 044 981 2490 ma-pe klo. 9-15 välisenä aikana.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimistosiivoojia Kilpilahteen

Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Askola
07810 Lapinjärvi
Loviisa
07600 Myrskylä
Porvoo
07560 Pukkila
Sipoo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 19.02.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Henkilöstöpalvelut
Porvoo
Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Eezy Henkilöstöpalvelut
Uusimaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti