Skip to main content

Toimistotyöntekijä, 2 paikkaa

Haemme palvelukseemme monipuolisesta asiakaspalvelusta kiinnostuneita aktiivisia ja sanavalmiita Outbound-tiimipelaajia kesäsesongin ajaksi. Tehtävänimikkeestä huolimatta työ ei ole varsinaista puhelinmyyntiä. Työ sisältää monia erilaisia tehtäviä asiakkaidemme toimialan mukaan, se voi sisältää esimerkiksi tilauksiin tai laskutukseen liittyvien yhteydenottojen hoitamista, ajanvarauksia, markkinaselvityksiä sekä neuvontaa. Työ voi sisältää tarpeen vaatiessa myös inbound - asiakaspalvelua. Tehtävänimikkeesi on Customer Service Agent ja työsi koostuu asiakasyritystemme palveluprosessien hoitamisesta niin puhelimen kuin myös sähköpostin välityksellä. Jatko kesän jälkeen on myös mahdollinen.
Toimintamme selkäranka on nopea ja täsmällinen palvelu sekä ihmisläheisen ja positiivisen asiakaskokemuksen tuottaminen. Työskentelymme on ratkaisukeskeistä ja asiakkaan tilanteen huomioivaa vuorovaikutusta.
Tuotamme päivittäin laadukkaita palveluratkaisuja monikanavaisesti sadoille suomalaisille yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille. Palvelukeskuksemme sijaitsevat Oulussa, Turussa ja Kuhmossa. Tämän kyseisen tehtävän suorittamispaikka on Oulussa, etätyö on myös osittain mahdollista. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, mukavan tiimin ja täyden tuen työssä onnistumiseen.
Systemaattinen Coaching auttaa sinua menestymään työssäsi ja saavuttamaan hyviä tuloksia, jotka vaikuttavat positiivisesti myös ansiotasoosi. Työtä tehdään pääasiallisesti arkisin klo 8-18 välisenä aikana. Palkkaus perustuu kiinteään 12,55 euron tuntipalkkaan sekä kannustavaan henkilökohtaisiin tuloksiin perustuvaan bonusjärjestelmään. Tarjoamme hyvät työvälineet, yksityisen työterveyshuollon sekä Smartumin Liikunta & Kulttuuri-edun. Jos haluat kunnon startin urapolullesi ja arvokasta työkokemusta maailmanluokan asiakaskohtaamisten parissa, hae mukaan porukkaan.

Yhteystiedot: Jenni Osmonen, puh. 045 788 51351, [email protected]
Työpaikan osoite: Tutkijantie 4 C, 90590 Oulu
Palkkaus: tuntipalkka
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 30.04.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/5f6f829a-4...
Ilmoitus jätetty: 10.04.2024 12:37
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 5f6f829a-4597-476b-97cd-247a847514b4

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Toimistotyöntekijä, 2 paikkaa

DialOk Personal Oy
Oulu
Pohjois-Pohjanmaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen, Etätyö

Julkaistu 10.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti