Skip to main content

Tukipalvelutyöntekijä keikkatyöhön Kontiolahden Validia-talolle

Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle. Haemme tukipalvelutyöntekijää keikkatyöhön lyhytaikaisiin sijaisuuksiin Kontiolahden yksikköömme.

Tukipalvelutyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat ruokapalvelun tehtävät kuten ruokien tilaaminen, valmistaminen, kuumentaminen ja esille laitto. Huolehdit tiskeistä, keittiön ja yhteisten tilojen viihtyisyydestä ja siisteydestä. Osallistut myös talomme pyykkihuoltoon.

Sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, hygieniapassi ja innostunut sekä oma-aloitteinen asenne työhön. Kohtaat päivittäin yksikkömme asiakkaita ja osallistut heidän arkeensa, joten haemme ensisijaisesti hyvää tyyppiä osaksi yhteisöämme. Tehtävään ei ole koulutusvaadetta, mutta katsomme eduksi, jos sinulla on kotipalvelutyöntekijän tai ravitsemus- ja puhtausalan koulutus tai työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Tuemme osaamisesi kehittymistä huomioimalla vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi. Meillä jokainen saa olla yksilö ja kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi vammaistyöstä, mutta sitäkin tärkeämpää on aito kiinnostus ja motivaatio työskennellä kanssamme. Sinulla on halua oppia ja kehittyä työssäsi, kuunnella asiakkaidemme tarpeita ja tuoda ammattitaitoasi osaksi yhteisöämme. Me huolehdimme hyvästä perehdytyksestä ja takaamme työporukan tuen. Toivomme sinun olevan hyvä tyyppi ja varusteltu avoimella mielellä. Tutustu lisää Kontiolahden Validia-taloon alla olevasta linkistä.

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian hakulomakkeen kautta. Käsittelemme vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja voit kysyä yksikön päälliköltä puh. 041 312 1986 tai sähköpostitse [email protected].

Yhteystiedot: Jätäthän hakemuksesi hakemuslomakkeen kautta, käsittelemme tietosuojasyistä hakemukset vain järjestelmässämme.

Työpaikan osoite: Rinnetie 3, 81100 Kontiolahti
Palkkaus: TES sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työskentelyaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 31.05.2024 20:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/8a2ed162-2...
Ilmoitus jätetty: 10.04.2024 13:59
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 8a2ed162-25d0-4e25-9e17-e2e901d13710

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tukipalvelutyöntekijä keikkatyöhön Kontiolahden Validia-talolle

Hoitokoti Mesikämmen Oy
80710 Kontiolahti
Pohjois-Karjala
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 10.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti