Skip to main content

Tulityövahti, Vierumäki

Vierumäen tehtaan seisokki tulee ja nyt etsimme nyt useampaa PALOVAHTIA kesälle 2022 kipinöivimpään työpaikkaan - tästä helpommaksi ei työnteko tule!

Palovahtina huolehdit työympäristön turvallisuudesta tulitöiden aikana sekä tilanteen niin vaatiessa, keskeytät työt. Työkohdetta tulee vartioida vielä pari tuntia tulitöiden lopettamisen jälkeen. Työ on erittäin rutiininomaista ja töitä tehdään paljon paikallaan. Töitä tehdään kolmessa vuorossa melkein vuorokauden ympäri. Aikaisempaa kokemusta palovahdin työstä et tarvitse, joten tämä työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijoille.

Työ on sinulle, jos
- pystyt rutiininomaiseen työhön myös yövuorossa
- kommunikoit sujuvasti suomen kielellä
- olet täysi-ikäinen ennen heinäkuuta 2022 

Työssä tarvitaan voimassaolevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia. 

Työt alkavat heinä-elokuun aikana ja seisokki kestää n. neljä viikkoa. Haemme useampaa tekijää, joten muistathan vinkata kaveria paikasta, tässä on erinomainen tilaisuus päästä töihin kaverin kanssa. Peruspalkan päälle sinulla on mahdollista kerryttää lisiä mm. yövuorojen avulla.

Jos kiinnostuit, laita hakemusta tulemaan alla olevasta linkistä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten varmista paikkasi palovahtina jo tänään! Jätä hakemus tästä: http://promesta.likeit.fi/apply/12258519

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa töitä teollisuusalan ammattilaisille. Me arvostamme osaamista ja etsimmekin teollisuusalan parhaita timatteja, mutta hyvällä asenteella pääset jo pitkälle. Toimimme Etelä-Suomen alueella, toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä ja Porvoon keskustassa. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin ja vakinaistamme parhaat.

Eikö tämä ollut etsimäsi teollisuusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme www.promesta.fi tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity teollisuusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia Uusimaan teollisuudessa alkaa päivittäin ja voimme huomioida hakemuksesi myös muihin soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös mahdolliset suosittelijasi, kuten edelliset esihenkilösi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tulityövahti, Vierumäki

Päijät-Häme
15560 Nastola
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 02.06.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti