Skip to main content

Tuotannontyöntekijöitä Pietarsaareen

Haemme asiakkaillemme Pietarsaareen ahkeria ja oma-aloitteisia tuotantotyöntekijöitä.

Tuotannon työt ovat kokopäivätöitä, joita voit usein oppia työtä tekemällä. Pääset usein hyödyntämään jo sinulle kertyneitä taitoja, kuten esimerkiksi sorminäppäryyttä, työkalujen tuntemusta tai elektroniikkaosaamista. Tuotantotyössä viihtyy hyvin, jos rutiini ja ennakoitavissa olevat työtehtävät tuntuvat omalta jutulta. 

Tarjoamme osaajalle:

-Tarjoamme alkuun määräaikaisen kokopäivätyön. Työsopimuksen kesto määräytyy asiakasyrityksen tarpeen mukaan ja hyvällä tekijällä on aina mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

-Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. 

-Työ on päivä-, 2 - tai 3-vuorotyötä, työtehtävästä riippuen. 

-Saat hyvän perehdytyksen työpaikalla. Lisäksi esihenkilöt ja tiimien vetäjät ovat tuotantotöissä aina lähettyvillä, joten voit näppärästi kysyä apua. 

-Palkkaus aina vähintään asiakasyrityksen noudattaman työehtosopimuksen mukaan. Mahdollinen kokemus tai tietotaito alalta otetaan huomioon.

Onnistuaksesi tehtävässä, toivomme sinulta positiivista ja reipasta asennetta. Mahdollinen alaan liittyvä koulutus tai tuotannollinen työkokemus katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole kaikkiin työtehtäviin välttämättömyys. Oma-aloitteellisuus, halu oppia ja kehittää omaa osaamistaan on tärkeää.

 

Lähde mukaamme katsomaan, löytyisikö meiltä sinua kiinnostavia työvaihtoehtoja!

Jätä hakemuksesi pikaisesti ohessa olevasta hakulinkistä ja klikkaile hakemukseesi tiedot koulutustaustastasi ja mahdollisesta työhistoriastasi tai voit liittää mukaan CV:n. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan yhteydessä:

Heini Kaustinen, 050 3522775

Laita myös somekanavamme seurantaan: IG: eezyylivieska FB: Eezy Ylivieska, IG: eezykokkola FB: Eezy Kokkola

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti