Skip to main content

Turvallisuusoperaattori

Haemme osaavaan joukkoomme TURVALLISUUSOPERAATTORIA!

Turvallisuusoperaattorin työtehtäviin kuuluvat monipuoliset asiantuntija- ja asiakaspalvelutyöt kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuden parissa. Hallinnoit päivittäin asiakkaidemme kulunvalvonta, rikosilmoitin- ja kamerajärjestelmiä sekä suoritat avainhallintaan liittyviä työtehtäviä. Tulet työskentelemään osana laajaa asiakaspalvelutiimiämme, jossa opimme päivittäin toisiltamme ja teemme työt yhdessä valmiiksi. Työntekijöidemme käytössä on edistyneet ja nykyaikaiset työvälineet sekä toimivat prosessit.

Olet etsimämme henkilö, jos olet iloinen, hyvät vuorovaikutustaidot omaava sekä asiakaslähtöinen. Edellytämme sinulta aktiivista otetta tekemääsi työtä kohtaan. Ennen kaikkea haemme tiimimme oikeanlaista persoonaa ja joukkuepelaajaa, jolla on halua kehittyä ja kasvaa yrityksen mukana. Nuhteeton tausta ja turvasuojaajakortin myöntäminen ovat edellytyksenä rekrytoinnille.

Katsomme eduksi kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä esimerkiksi hälytys- ja palvelukeskuksessa, turvallisuusvalvomossa tai kokemuksen turvallisuusjärjestelmien asennuksesta.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät hyvillä työvälineillä, henkilökuntaetuja sekä kannustavan työyhteisön. Pidämme huolen siitä, että työntekeminen on meillä myös hauskaa.

Mikäli tunnet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä cv:si 30.6.2024. mennessä osoitteeseen: [email protected]. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Tino Casagrande p. 040 809 4927.
AccessPoint Oy on vuonna 2013 perustettu suomalainen kiinteistö- ja toimitilaturvallisuuden palveluja tarjoava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme riippumattomasti alan edistyneimpiä käytäntöjä, ratkaisuja ja palveluita yli 100 työntekijän voimin. Työntekijämme edustavat alan parasta osaamista Suomessa.
Työajat sijoittuvat klo 8 - 16 välille

Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/02f9a8ae-f...
Yhteystiedot: [email protected]
Työpaikan osoite: Itämerenkatu 11-1-3, 00180 Helsinki
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Ilmoitus jätetty: 23.05.2024 14:37
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 02f9a8ae-fd6d-45fb-8698-b3faebaf2366

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Turvallisuusoperaattori

Accesspoint Oy
Helsinki
Uusimaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.05.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Hepacon Oy
Helsinki
Academic Work
Helsinki
Barona Teollisuus
Vantaa
Academic Work
Helsinki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti