Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Tutkimushaastattelija lentokentälle

Haussa nyt tutkimushaastattelijoita määräaikaisiin projekteihin lentokentille!

Työtehtävän kuvaus

Etsimme tutkimushaastattelijoita tekemään Vaasan ja Kuopion lentokentille kuluttajatutkimusta lähteville matkustajille. Työ on projektiluontoista ja vuoroja tehdään 1-4 kertaa kuukaudessa. Vuoroja voi olla aamuisin ja iltaisin, sekä arkisin ja viikonloppuina. Vuoroja on tarjolla Vaasassa maaliskuusta kesäkuuhun sekä lokakuusta joulukuuhun ja Kuopiossa huhtikuusta kesäkuuhun. Toivomme, että pystyt sitoutumaan projekteihin edellä mainituksi ajaksi. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa itse työaikoihisi ja toiveesi otetaan huomioon.

Hakemallamme henkilöllä on hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivinen asenne. Asiakaspalveluhenkisyyttä tarvitaan, koska työssä kohdataan ihmisiä ja pyritään saamaan heidät kiinnostumaan tutkimukseen osallistumisesta. Työ alkaa hyvällä palkallisella perehdytyksellä. Palkkaus on kiinteä tuntipalkka. Projektiluontoisuuden vuoksi työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai toisen työn lisäksi.

Hakijan profiili

Hakijalta toivotaan tehokkuutta, huolellisuutta ja tunnollisuutta työskentelyssä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Lisäksi arvostamme myös ruotsin kielitaitoa ja kaikki muu kielitaito luetaan eduksesi. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen. Lentokentällä työskentelyä varten työntekijästä tehdään turvallisuusselvitys, joten hakijalla tulee olla nuhteeton tausta.

Kiinnostuitko? 

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Minna Savikko, s-posti: [email protected]/ puh. 020 7290 852.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. HPL:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tutkimushaastattelija lentokentälle

Vaasa
Kuopio
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 03.04.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti