Skip to main content

Työelämävalmentaja, Stadin AO, Kampus 1

Määräaikainen työsuhde

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Kampus 1

Työavain: KASKO-03-2-24
Haku Päättyy: 23.01.2024 klo 16:00
Palkka: KVTES
Palvelussuhde: 1.2.2024 - 31.12.2024
Työpaikan osoite: Asiakkaankatu 3, 00930

Haemme asiakaspalveluhenkistä tiimityössä viihtyvää työelämävalmentajaa työllisyyden kuntakokeiluun (TE24 -uudistus) edistämään asiakkaiden työllistymistä.

Työskentelet maahan muuttaneiden työllisyyttä edistävissä palveluissa sekä osana Stadin ammatti- ja aikuisopiston työvalmentajien tiimiä. Työelämävalmentajana vahvuutenasi on yksilö- ja ryhmämuotoinen työelämävalmennus, jota toteutat kielitietoisesti kulttuurisensitiivisellä työotteella. Työpiste on Itäkeskuksessa Asiakkaankatu 3:ssa Helsingissä, mutta työnkuvaan liittyy myös liikkuvaa työtä.

Työelämäohjauksen lisäksi työtehtäviisi työelämävalmentajana kuuluu JTYP-lain mukaisia työllisyysetuuksiin liittyviä tehtäviä ja koulutuksiin ohjausta. Toimit vastuuasiantuntijana; tuet asiakasta työllistymään, arvioit yhdessä asiakkaan kanssa palvelutarpeita sovittaen niitä työmarkkinoiden työvoimatarpeisiin ja ennakointitietoon. Käytössäsi on asiakastietohallintajärjestelmät, joiden tuntemus on eduksi. Toimit itsenäisesti monialaisissa verkostoissa ja etsit asiakkaalle ratkaisuja työllistymisen tueksi hyödyntäen julkisia työvoimapalveluita ja kaupunkien verkostoja sekä palveluita. Tunnet hyvin erilaiset palvelumahdollisuudet ja ohjaat asiakasta hankkimaan työmarkkinoille riittävän osaamisen.

Rakennat työllistymis- ja kotoutumissuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa ja tuet suunnitelmallisen ja yksilöidyn palveluketjun onnistumista. Työelämäohjauksen lisäksi tehtäviisi kuuluu myös asiakkaan työttömyysetuusasioiden hoitaminen. Vastuullasi on myös ylläpitää yritysyhteistyötä ja rakentaa yritysverkostoja yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.


Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.

Virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella. Tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut.

Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus, www.hel.fi/edurekry ja somessa @HelsinkiOppii

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Palveluesihenkilö Rauno Lipsanen
[email protected]
09 310 21611 / 040 671 4004

maanantaina 15.1. klo 12-16 ja torstaina 18.1. klo 12-16

Lisätietoa
https://stadinao.fi/

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti