Skip to main content

Työllisyysjohtaja

Haluatko työskennellä merkityksellisessä ja vaikuttavassa tehtävässä, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä luomaan Suomen parhaiten toimivat työ- ja elinkeinopalvelut?

Haemme joukkoomme

TYÖLLISYYSJOHTAJAA

vuoden 2025 alusta käynnistyvälle Kouvolan työllisyysalueelle.

Tavoitteenamme on luoda työllisyysalueellemme toimivat työ- ja elinkeinopalvelut, joissa panostetaan vaikuttavaan ja asiakaslähtöiseen palveluun, osaamistarpeiden ja osaamisen tunnistamiseen sekä tehokkaaseen työnhakuun, koulutukseen ohjaamiseen ja rekrytointiin. Haluamme omalla toiminnallamme tukea yritysten kasvua, työllisyyttä ja alueen elinvoimaa.

Työllisyysjohtajana johdat kaupungin konsernipalveluiden toimialalle sijoittuvien työllisyyspalveluiden toimintaa, henkilöstöä ja taloutta sekä kehität ja tuotat merkittäviä ratkaisuja elinvoiman ja työllisyyden edistämiseen Kouvolan työllisyysalueella. Vastaat toiminnan johtamisesta, suunnittelusta, kehittämistyöstä sekä seuraat toiminnan tulosta, laatua ja vaikuttavuutta.

Työllisyysjohtajana teet tiivistä yhteistyötä yritysten ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää tavoitteellista verkostoitumista muiden työllisyystoimijoiden kanssa niin paikallisesti, seudullisesti kuin valtakunnallisesti.

Edellytämme sinulta kokemusta johtamisesta, laaja-alaisesta kehittämisestä, toimintamallien uudistamisesta sekä monipuolisesta työllisyyden edistämisestä. Sinun tulee myös ymmärtää kunnan rooli työvoimapalvelu-uudistuksessa ja kykyä nähdä tulevaisuuden innovaatioita.

Sinulla on osallistava ja asiakaslähtöinen työskentelyote sekä strategista näkemystä. Olet yhteistyö- ja organisointikykyinen sekä hyvä verkostoitumaan. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot sekä kirjalliset ja suulliset viestintätaidot.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, alan tuntemus ja riittävä johtamistaito.
Virka täytetään toistaiseksi 1.7.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Virkaan valitun tulee esittää selvitys terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Viran palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 5762,09 €/kk.

Hakemukset 12.5.2024 mennessä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella hakuilmoituksen kohdasta ”Hae työpaikkaa” tai www.kouvola.fi/rekry. Kelpoisuuden osoittavat todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä, eikä niitä liitetä hakemukseen.

Kouvola; näköisesi paikka!
https://www.kouvola.fi/nakoisesi-paikka/

Tutustu Kouvolaan:
https://www.kouvola.fi/kouvolankaupunki/

Yhteystiedot: Lisätietoja antaa apulaiskaupunginjohtaja Tuukka Forsell, [email protected], puh. 020 615 9333

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella hakuilmoituksen kohdasta "Hae työpaikkaa" tai www.kouvola.fi/rekry.
Työpaikan osoite:
Palkkaus: KVTES:n mukaisesti
Työ alkaa: 01.07.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 12.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/6c03bf3d-6...
Ilmoitus jätetty: 19.04.2024 14:46
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 6c03bf3d-6f60-4b84-8f71-3c5607002044

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työllisyysjohtaja

Kouvolan kaupunki
Kouvola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 19.04.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Decens Oy / co Mercuri Urval
Tampere
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti