Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Työmaapäällikkö

Company description:

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

 

Olemme Fortumissa sitoutuneet rakentamaan monimuotoisia tiimejä, joissa jokainen voi tuntea yhteenkuuluvuutta, ja joissa kaikkia kohdellaan tasavertaisesti.

 

Fortum Recycling & Waste

Fortum Recycling & Waste johtaa muutosta kohti materiaalien vallankumousta luomalla uusia kierrätysratkaisuja. Ongelmien ratkaiseminen on osa sisintämme ja missiomme on muuntaa jätevirrat välttämättömiksi raaka-aineiksi. Ratkaisemme asiakkaidemme haastavimmat ympäristö- ja jäteongelmat ja mahdollistamme siten materiaalien kierron.

Fortumin kierrätys- ja jäteliiketoiminnalla on toimintaa Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa ja Ruandassa. Toimintamme koostuu ympäristöjätehuoltopalveluista, tavanomaisten ja ongelmajätteiden käsittelystä sekä voimalaitosten kunnossapito-osaamisesta sekä materiaalien kierrätyspalveluista. Materiaalienkierrätyspalvelumme kattavat ratkaisut niin akkuihin, muoviin, metalleihin kuin myös tuhkaan ja kuonaan.



Job description:

Haemme työmaapäällikköä tueksemme monipuolisissa ympäristörakentamisen projekteissa. Tehtäviisi  kuuluvat mm. maan- ja ympäristörakentamiseen,  maaperän kunnostusurakoihin ja kaatopaikkaurakoihin liittyvät toteutushankkeet sekä hankkeiden tarjouslaskenta yhteistyössä muun organisaation kanssa. Voit olla joko urasi alussa ja tai jo kokemusta hankkinut osaaja. 

 

Varsinainen työhönottopaikka voidaan sopia asuinpaikkasi mukaan. Projektikohteemme sijaitsevat eri puolilla Suomea. Tällä hetkellä on tarvetta Kaakkois- ja Keski-Suomessa.

 

Odotamme sinulta

  • Yhdyskuntatekniikan insinöörin/teknikon tai rakennusmestarin tutkintoa
  • Matkustusvalmiutta
  • Kustannustietoisuutta ja –tehokkuutta 
  • Kiinnostusta ja valmiutta uusien asioiden omaksumiseen
  • Kiinnostusta myös taulukoiden ja raportoinnin hoitamiseen
  • Työmaakokemusta  

 

Tarjoamme sinulle 
Kiinnostavia tehtäviä kehittyvällä ympäristörakentamisen alalla,mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti sekä ammattitaitoisen ja vastuullisen toimintaympäristön.


Kiinnostuitko?
Jäikö mietityttämään. Soita ja kysy lisää.
Mikäli kiinnostuit ja haluaisit tulla osaksi osaavaa ja kehittyvää tiimiä lähetä hakemus 12.5.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävistä antaa perjantaisin klo. 12:00 – 16:00 työpäällikkö Harri Malinen, puh. 050 577 6544 
 



Salary To define

Fortum vaikuttavuus

Fortum synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Yhteiskunta ja Ympäristö.

Fortum synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen biodiversiteettiin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Fortum

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Fortum Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työmaapäällikkö

Riihimäki
Kokopäiväinen

Julkaistu 12.05.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti