Skip to main content

Työturvallisuusasiantuntija

People are our Power – Power is our business  

AGCO on yksi maailman suurimmista maatalouskonevalmistajista. AGCO Power Oy vastaa konsernin moottoritarpeista neljällä tehtaallaan Suomessa, Brasiliassa, Kiinassa ja Argentiinassa. Moottoreitamme käytetään mm. maataloustraktoreissa, puimureissa, metsäkoneissa, materiaalinkäsittelykoneissa sekä aggregaateissa.

Etsimme uutta voimaa!   

Voima muutokseen syntyy siitä, että erilaisilla ihmisillä on yhteinen tavoite. Meille se on maailma, jossa teknologia kukoistaa ja hyödyttää kaikkia eläviä. Me AGCO Powerilla suunnittelemme ja valmistamme alan huippua olevia voimantuottoratkaisuja – moottoreista varavoimageneraattoreihin. Voima muuntaa kylmän ja pimeän lämmöksi ja valoksi, ja meillä työskennellessään yksilö saa loistaa omana itsenään.

Haemme nyt Linnavuoren tehtaallemme

Työturvallisuusasiantuntijaa

Tehtäväsi 

Päätehtäväsi on vastata yrityksemme turvallisuuden kehittämisestä osana tiimiä ja tukea turvallisuuskulttuurin kehitystä yrityksessämme. Työskentelet läheisessä yhteistyössä tehtaan henkilöstön kanssa, itsenäisessä ja vastuullisessa roolissa. Pääset kehittymään turvallisuuden ammattilaisena teollisuusympäristössä tärkeänä osana EHS-tiimiä. Tehtäväsi ovat käytännönläheisiä ja monipuolisia. Teet yhteistyössä linjaorganisaation kanssa riskinarviointia ja ylläpidät turvallisuuteen liittyviä dokumentteja sekä ohjeistuksia. Teet melumittauksia ja meluntorjuntaohjelmat yhdessä sidosryhmien kanssa. Vastaat kemikaaliturvallisuudesta kemikaalienkäytönvalvojan kanssa, sekä teet laaja-alaisesti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Organisoit turvallisuuskoulutuksia ja toimit tehtaan sisäisenä turvallisuuskouluttajana, vieden käytännön turvallisuusohjeita ja turvallisuuskulttuuria arjen työhön. Raportoit tehtävässäsi tehtaan EHS-päällikölle.

Sinun osaamisesi 

Odotamme sinulta tehtävään hyvin soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta ja/tai koulutusta turvallisuusalan työstä. Arvostamme kokemusta teollisuusympäristössä työskentelystä. Tehtävässä hyödyt hyvistä sosiaalisista taidoista sekä kyvystä kommunikoida sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti. Arvostamme myös laaja-alaista, täydentävää turvallisuuskoulutusta (esim. kemikaali- ja koneturvallisuus, turvallisuuskoordinaattori). Myös kokemus prosessiturvallisuudesta ja sen kehittämisestä katsotaan eduksi. Odotamme sinulta vahvaa halua kehittyä ammattilaisena. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle    

Tiimissämme kunnioitamme ja vaalimme yrityksemme tärkeitä arvoja: joukkuepeli, avoimuus, luotettavuus, omatoimisuus ja kunnioitus.     

Tarjoamme myös mahdollisuuden oppia lisää, kehittyä työn mukana ja viihtyä hyvässä porukassa niin kansainvälisesti kuin paikallisesti. Pidämme työhyvinvoinnista huolta mm. työpisteiden ergonomian, työajan joustojen, etätyön ja kattavien työterveyspalveluiden muodossa.

Kiinnostuitko?
   
 
Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian, mutta viimeistään 11.6.2023. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae pian mukaan!    
Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa EHS-päällikkö Juha Randell puh. +358 400345884.

AGCO Power vaikuttavuus

AGCO Power synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen ravitsemukseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

AGCO Power synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for AGCO Power

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko AGCO Power Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti