Skip to main content

Varaosamyynnin avoin hakemus

Varaosamyyjämme huolehtivat sujuvasta ja ystävällisestä asiakaspalvelu- ja myyntityöstä varaosatiskillä, myymälässä ja Motomaatti -palvelupisteellä. Positiivisella asenteella varmistetaan miellyttävä palvelukokemus.


Varaosamyynnin työtehtävät:

Pääset kehittämään taitojasi mm. seuraavissa tehtävissä:

  • Varaosamyynti palvelutiskillä asiakkaan tarpeet huomioiden.
  • Myymälätyö auttaen sopivan tuotteen löytämisessä.
  • Motomaatti-työ, jossa tehtävät vaihtelevat asiakkaiden tarpeista riippuen. Voit päästä vaihtamaan pyyhkijänsulat, polttimot, tarkistamaan öljyn määrän, lukemaan vikakoodit ja paljon muuta. Mukavaa vaihtelua sisäduunille!
  • Verkkokauppatilauksien keräily ja käsittely.
  • Tuotteiden hyllytys niin varaosavarastossa kuin myymälän puolella. 

      Kenelle varaosamyyntityö sopii? 

    Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi autoalan opiskelijalle ja harrastelijalle. Työ tukee kehittymistäsi antaen kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntityöstä, sekä varaosien parista. Työ toimii loistavana ponnahduslautana kohti vakituista pidempiaikaista työsuhdetta meillä!

    Alan koulutuksen puute ei ole missään nimessä syy jättää hakematta! Toivomme sinulta kuitenkin vahvaa kiinnostusta tai tuntemusta auto- ja moottoripyörävaraosista. Lisäksi arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, innostunutta asennetta myyntityöhön ja uuden oppimiseen sekä omatoimista ja huolellista otetta työhön.

      Kurkkaa, miten meillä tuetaan varaosamyyjän osaamista! >>


      Mitä meillä on sinulle tarjota?

      • "Hommia tehdään vakavasti, mutta ei vakavina" - Työ sisältää työskentelyä asiakkaiden parissa, työkavereiden kanssa tiimissä sekä itsenäisesti. Esihenkilönäsi toimii varaosa- ja autoilumyynnin vastaava.
      • Menestyvä työpaikka - Meillä menee hyvin! Työskennellessäsi meillä olet markkinajohtajan kyydissä ja pysyt alan kehityksen kärjessä.
      • Jatkuvasti kehittyvä työympäristö - Eteenpäin meneminen on meille tärkeää. Kehitysaskeleita otetaan sitä mukaan, kun kehitettävää löydetään. Uudistuminen on toimintamme pohja ja siksi se on viety arvoihimme saakka.
      • Mahdollisuus kehittää itseäsi - Työssä kehittyminen on meillä ehdoton kunnia-asia. Jokainen meillä saa edellytykset kehittyä omassa työssään niin sisäisten kuin ulkoistenkin koulutusten parissa. 
      • Avulias ja ammattitaitoinen työtiimi - Ketään ei jätetä yksin, vaan yhdessä tekemällä päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulemaan.
      • Vaihtelevat työtehtävät - Kovinkaan moni päivä ei ole samanlainen. Asiakkaiden tarpeet tekevät jokaisesta päivästä erilaisen.
      • Hyvinvointia tukevia henkilöstöetuja - ePassi liikunta- ja kulttuurietu, Mehiläisen työterveyspalvelut, kuukauden myynti- ja tehotavoitteisiin sidotun tavoitepalkkion

       

      ⏩ Miten prosessi etenee?

      Varaosamyynnin avoimen haun kautta pystyt ilmaisemaan kiinnostuksesi työskentelyyn meillä varaosamyynnin parissa, haluamillasi toimipaikoilla. Kun näihin toimipaikkoihin myöhemmin avautuu varaosamyyjän tehtäviä, otetaan avoimen varaosamyynnin hakijat automaattisesti huomioon. Tehtävään sopiviin hakijoihin ollaan yhteydessä, mikäli heitä toivotaan haastatteluun.   

      Odotamme innolla, että tutustumme osaamiseesi ja mahdollisuuksiisi osana tiimiämme. Kiitos, että olet kiinnostunut liittymään matkaamme!

      Kurkkaa, miten Nikolta sujuu erilaisten varaosien tunnistus. Kuinka monta itse tunnistat?   

      Motonet - Arvaa varaosa! - YouTubeHae mukaan!

      Broman vaikuttavuus

      Broman synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

      Broman synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
      Upright data for Broman

      Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Broman Oy vaikuttavuusprofiilin.

      Mikä vaikuttavuusprofiili?

      Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

      Varaosamyynnin avoin hakemus

      Suomi
      Vakituinen

      Julkaistu 22.04.2024

      Yrityksen liikevaihto: 
      Yli 100 000 000 €
      Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti