Skip to main content

ETRA on teollisuutta palveleva tekninen kauppa, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman teollisuustuotteita ja palveluita. Lisätietoja osoitteesta www.etra.fi.

Haemme Etra Oy:n Logistiikkakeskukseen Hämeenlinnaan

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ 

osaksi tiimiämme vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa suomalaisessa teollisuusalan perheyrityksessä kilpailukykyisillä eduilla. Maksamme varastotyöntekijöille kannustepalkkiota.

Jos olet reipas, työtä pelkäämätön, huolellinen ja motivoitunut sekä logistiikasta/varastotyöstä kiinnostunut henkilö, laita hakemuksesi tulemaan. Tehtävä sisältää moderneilla varastonhallintajärjestelmillä sekä laitteilla tapahtuvia varastotyötehtäviä arkisin kahdessa vuorossa. Joka toinen vko aamu- joka toinen iltavuoro.

Hakijoilta toivomme alan työkokemusta. Aiempi kokemus ei kuitenkaan ole pakollinen, kunhan on halu oppia. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään.

Arvostamme tarkkuutta ja joustavuutta sekä tekevää asennetta. Työssäsi sinua tukevat ammattitaitoiset etralaiset.

Jos kiinnostuit avoimesta paikasta, hae tehtävään täyttämällä hakemus palkkatoiveineen 10.12.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä torstaisin klo 15-16 varastopäällikkö Reko Leino puh. 040 6840644.

Käymme hakemukset läpi viimeistään hakuajan umpeuduttua ja kontaktoimme jokaista hakijaa rekrytointiprosessin etenemisestä.

Etra Oy kuuluu ETOLA- yhtiöihin, joka on suomalainen teollisuustuotteita ja – tarvikkeita maahantuova, valmistava ja markkinoiva yritysryhmä, joka muodostuu useasta keskenään tiiviissä yhteistyössä toimivasta yrityksestä.  Vuonna 1932 perustetun ETOLA- yhtiön kokonaisliikevaihto on noin 600M € ja henkilöstömäärä 1700.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varastotyöntekijä

Hämeenlinna
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.11.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti