Skip to main content

varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen sijaisuuksia

Tule sijaiseksi Sastamalan varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen!

Sastamalan kaupungin varhaiskasvatuksessa sekä esiopetuksessa on haettavana lyhytaikaisia varhaiskasvatuksen opettajien, lastenhoitajien ja ryhmäavustajien sijaisuuksia yksiköiden tarpeiden mukaan. Sijaisuuksien kesto vaihtelee yhdestä päivästä muutamaan viikkoon ja tarve sijaisille on ympäri vuoden.

Sastamalassa on 14 päiväkotia, 1 ryhmäperhepäiväkoti ja 10 esiopetusyksikköä.

Sijaisilta odotamme tehtävän kelpoisuusvaatimuksen täyttämistä Varhaiskasvatuslain 540/2018 mukaisesti. Sijaisrekisteriin voivat hakea myös alaa opiskelevat, alalle aikovat tai muuten sijaisiksi sopivat henkilöt.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta, joustavuutta, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta. Edellytämme 18 vuoden ikää sekä riittävää suomen kielen osaamista. Sijaisen on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Huomioithan, että osa pidemmistä sijaisuuksista laitetaan erilliseen hakuun Kuntarekryyn ja TE-toimiston verkkosivuille.

Sijaisrekisteriin ilmoittaudut täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle. Muistathan päivittää hakemustasi tarvittaessa.

Sijaisrekisteri ei ole julkinen hakumenettely eikä sijaisrekisterin kautta täytetyistä lyhytaikaisista sijaisuuksista tehdä hallintopäätöksiä.

Sastamalan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.sastamala.fi

Yhteystietomme

http://www.sastamala.fi

Tietoa organisaatiosta

Sastamala, Herra Hakkaraisen ja Pukstaavin kirjakaupunki on vireä 24 000 asukkaan kaupunki läntisellä Pirkanmaalla. Logistisesti Sastamala sijaitsee hyvällä paikalla noin 50 km päässä Tampereesta. Henkilökuntaa kaupungissamme on noin 1800. Tule kansamme kehittämään kaupunkiamme ja sen palveluita. Tarkemmin voit tutustua kaupunkiimme www.sastamala.fi.

Sijainti
Asemakatu 9
38210 Sastamala

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen sijaisuuksia

38200 Sastamala
Kokopäiväinen

Julkaistu 19.03.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti