Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja

Vakinainen työsuhde

Pohjoinen suurpiiri, Itä-Pakila, Varhaiskasvatusyksikkö Norppa-Oulunkylä

Työavain: KASKO-02-1625-23
Haku Päättyy: 10.10.2023 klo 16:00
Palkka: 2 900,52 euroa/kk
Palvelussuhde: 1.12.2023
Työpaikan osoite: Etupellontie 6/Solakalliontie 13, 00610, Helsinki

Pk Norpan Kulkurin ryhmät muuttivat kesällä uusiin meitä varten remontoituihin väljiin tiloihin Itä-Pakilaan. Päiväkotimme on vasta muutaman vuoden toiminut pieni, kolmen ryhmän päiväkoti, joka 01/24 kasvaa yhdellä ryhmällä. Ympäristö tarjoaa loistavat mahdollisuudet retkeilyyn ja luonnossa liikkumiseen.

Meillä on työstään innostunut, ammatillisesti orientoitunut ja osaava henkilöstö. Toiminnassamme painottuu positiivinen pedagogiikka, huomaa hyvä ja kaikkien osallisuus. Olemme tämän toimintakauden mukana Valssin pilotoinnissa. Henkilöstö on koulutettu v.22/23 Miniverso sekä Mininepsy toimintamalleihin.

Tässä on sinulle hyvä tilaisuus päästä luomaan uutta, kehittyvää toimintakulttuuria hyvässä porukassa. Meille valmistuu uusi päiväkoti Kulkuri 11/24, josta sitten tulee Etupellontien lapsille ja henkilöstölle uusi päiväkoti Oulunkylän ala-asteen yhteyteen.

Yksikköömme kuuluvat myös päiväkodit Norppa ja Oulunkylä sekä Norpan eskari Oulunkylässä. Meillä on hyvät, vakiintuneet rakenteet pedagogiikan kehittämiselle ja 3. tason varajohtajan tuki tiimien työlle.

Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa on osaava, arvostava ja yhteisöllinen ilmapiiri sekä mahdollisuus hyödyntää ja kehittää osaamistasi.

Odotamme sinulta positiivista ja ratkaisukeskeistä työotetta.

Aloitamme haastattelut jo rekrytoinnin aikana. Työn voi aloittaa 1.12 tai sopimuksen mukaan

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.


Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2023 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin johtaja Marjo Virtanen
0931069930

Päiväkodin varajohtaja Raija Frantsi
0931045254

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-norppa

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 02.10.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti