Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja

Tilaa hengittää - Sua kutsuu Kuusamo

Ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii aktiivinen ja jatkuvasti kehittyvä monipuolisten palveluiden Koillis-Suomen talousalueen elinvoimainen kaupunkikeskus. Meille tärkeitä arvoja ovat hyvinvointia tukeva arjen sujuvuus ja turvallisuus, yhteisöllisyys, osaamisen jatkuva kehittäminen ja vastuulliset valinnat.

Haemme VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJIA (4 HLÖÄ)

Haemme varhaiskasvatuksen opettajia Päiväkoti Taikareppuun ja Maaseläntien päiväkotiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen alkaen 1.8.2024. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävänä on tukea ja edistää lasten kasvua, oppimista ja osaamisen kehittymistä. Maaseläntien päiväkodissa järjestetään vuorohoitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) § 26 / § 27 mukainen kelpoisuus. Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Työskentely edellyttää vankkaa kasvatuksen, varhaisen kehityksen ja oppimisen sekä varhaispedagogiikan asiantuntemusta.

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkäritodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan noudatetaan OVTES:n mukaista koeaikaa.

Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain nro 591972. Sähköisen hakemuksen liitteeksi tulee skannata kelpoisuuden osoittavat todistukset. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa osoitteella Kuusamon kaupunki, varhaiskasvatus, PL 9, 93601 KUUSAMO. Alkuperäiset kelpoisuustodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kuusamon kaupunki tarjoaa työntekijöilleen henkilökuntaetuna paikkakunnan liikunta- ja kulttuuripalveluja. Kehitämme henkilöstön osaamista ja käytössä on liukuva työaika sekä mahdollisuus etätyöhön tehtävänkuvan niin salliessa.

Yhteystiedot: Varhaiskasvatuksen aluejohtaja Marjo Lämsä 040 860 8637, sähköposti: [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: OVTES
Työ alkaa: 01.08.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 01.05.2024 12:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/04dcbe30-6...
Ilmoitus jätetty: 17.04.2024 15:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 04dcbe30-661f-43a4-ae4f-c8522cb3d64a

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja

Kuusamon kaupunki
Kuusamo
Kokopäiväinen, Vakituinen, Etätyö

Julkaistu 17.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti