Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen opettaja, 3 paikkaa, Vapaalan varhaiskasvatusyksikkö

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Vapaalan varhaiskasvatusyksikkö

Vapaalanpolku 12 B, 01650 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa Vapaalan varhaiskasvatusyksikköön! Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen tehtävään 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vapaalan yksikköön kuuluvat Nikkarin päiväkoti, Vapaalan päiväkoti (ylätalo ja alatalo) sekä esiopetusryhmät Rajatorpan koululla. Rakennuksemme sijaitsevat Vapaalan ja Rajatorpan koulun oppimiskampuksella, meillä on hyvät ja toimivat tilat sekä hienot leikki -ja liikunta-alueet.

Haemme sinua, joka olet työstäsi innostunut, positiivinen ja sensitiivinen varhaiskasvatuksen ammattilainen. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista yhdessä muun kasvatushenkilöstön kanssa Vantaan varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman ja varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman mukaisesti.

Arvostamme hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä huomioida lapsen yksilölliset tarpeet. Panostamme lasten kaveri- ja tunnetaitoihin sekä lapsen osallisuuteen. Meille on tärkeää myös lämmin lapsen ja vanhempien kohtaaminen ja hyvän vuorovaikutuksen rakentuminen. Meidän yksikössämme työskentelee laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, jolta saat pedagogista tukea työllesi muiden opettajien vertaistuen lisäksi.

Olemme mukana ProVaka toimintamallissa, positiivinen ryhmässä oppiva varhaiskasvatus. Sen tavoitteena on rakentaa koko päiväkodin yhteinen toimintamalli sosiaalisten taitojen vahvistamiseen sekä lisätä kaikkien työyhteisön jäsenten yhteistä sitoutumista opetettaviin sosiaalisiin taitoihin positiivisilla ohjausmenetelmillä.

Vapaalan toimintayksikköä johdetaan rinnakkaisjohtamisen mallilla, jossa toinen päiväkodin johtajista vastaa henkilöstö- ja talousjohtamisesta ja toinen asiakkuuksista ja pedagogiikasta.  Meillä on selkeät ja toimivat johtamisen rakenteet. Varhaiskasvatuksen opettajana pääset kehittämään koko yksikkömme pedagogista toimintaa. Sinulla on mahdollisuus osallistua yksikön johtoryhmätyöskentelyyn. Tarjoamme sinulle paikan työyhteisöstä, jossa haluamme luoda yhteisöllisen, rennon ja työhön sitoutuneen ilmapiirin, jossa jokaisen on hyvä tehdä töitä. 

Kiinnostuitko? Soita Päiville puh. 0405617121 tai Ninalle puh. 0408353376 tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Käy  testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia. 

Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Hyvät vuorovaikutus - ja tiimitaidot.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3049 euroa/kk. Lisäksi mahdolliseen aiempaan työkokemukseen perustuva työkokemuslisä (3–8 %). Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 2919 eur/kk sekä kelpoisuusvaatimukset täyttäville varhaiskasvatuksen opettajille maksettavasta 130 eur/kk rekrytointilisästä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 3

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja, henkilöstö ja talous

Koivisto, Päivi

0405617121

[email protected]

Tavoitettavissa klo 9-15 lukuunottamatta 24.-28.3.


Päiväkodin johtaja, pedagogiikka ja asiakkuudet

Palenius, Nina

 0408353376

[email protected]


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 10.04.2024 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, 3 paikkaa, Vapaalan varhaiskasvatusyksikkö

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 10.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti