Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, osa-aikatyö

Määräaikainen työsuhde, Jatkuvan haun tehtävät

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus

Työavain: KASKO-02-483-24
Haku Päättyy: 31.05.2024 klo 16:00
Palkka: 3064,52 euroa/kk, osa-aikatyössä palkka suhteutetaan noudatettavaan työaikaan.
Palvelussuhde: Sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite: Työpajankatu 8, 00580

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, etsitkö elämäntilanteeseesi sopivaa osa-aikaista työtä?

Osa-aikatyö toteutuu tehden joko lyhyempää työviikkoa tai työpäivää. Palkka ja työsuhde-edut suhteutetaan noudatettavaan työaikaan.


Tällä hetkellä avoinna oleva osa-aikainen opettajan sijaisuus:

- Päiväkoti Ilomäki, 50% työaika (n. 4h/päivä) ajalla 5.8.2024-31.5.2025, esiopetusryhmä. Työaika toteutuu päivittäin välillä 12-17.



Lisäksi monessa muussa päiväkodissa voit tehdä töitä 80% työajalla, lähetä hakemus tai ota yhteyttä ja kysy lisää!


Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmän pedagogisesta toiminnasta yhdessä tiimisi kanssa. Olet mukana luomassa lapsille arkea, jossa heidän vahvuutensa ja pienetkin onnistumisensa huomataan. Tiukan paikan tullen autat tunteiden säätelyssä ja ristiriitojen ratkaisemisessa. Päivän aikana lapsi oppii maailmasta leikkien, liikkuen ja taiteillen - yhdessä ihmetellen.

Työhösi saat tukea työkavereiltasi, päiväkodinjohtajalta sekä tarvittaessa erilaisilta yhteistyötahoilta. Tarjoamme työsi tueksi myös monipuolisia materiaaleja ja työkaluja pedagogisen toiminnan toteuttamiseen ja arvioimiseen. Meillä jokainen päivä on maailman tärkein. Jätä hakemus ja tule mukaan!


Sijaisuuksien aloitus ja kesto määrittyvät päiväkotien tarpeiden mukaan. Sopivaa tehtävää etsimme sinun toiveesi huomioiden ja avoimesti keskustellen. Hakijoita haastatellaan ja valitaan tehtäviin jo hakuaikana, joten tilanne avoimien sijaisuuksien suhteen vaihtelee. Huomioimme myös varhaiskasvatuksen opettajaksi valmistuvat sekä monipuolista työkokemusta varhaiskasvatuksesta omaavat hakijat.


Tarjoamme sinulle suuren työnantajan edut, jotka tekevät arjestasi sujuvampaa ja elämästäsi mukavampaa:

- Työmatkaetu: Hyödynnä jopa 300 euron vuotuinen työmatkaetu joukkoliikenteen matkalipuista.
- Kulttuuri- ja liikuntaedut: Nauti alennuksista monissa museoissa, teattereissa, kuntosaleilla ja uimahalleissa kaupungin työntekijänä.
- Koulutukset: Osallistu kiinnostaviin ja monipuolisiin täydennyskoulutuksiin.
- Palkitsemisjärjestelmä: Hyvästä työsuorituksesta voit saada kertapalkkion.
- Ohjattu henkilöstöliikunta: Yli 120 ohjattua viikkotuntia vuosittain ja monipuolinen tapahtumatarjonta pitävät sinut aktiivisena ja virkeänä.
- Iso Iiluoto - henkilöstön oma saari: Nauti kesästä omalla saarella, jossa voit viettää aikaa perheesi tai ystäviesi kanssa.


Voit tutustua Helsingin kaupungin päiväkoteihin alueittain täällä: https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus/paivakodit/li...


Kelpoisuusvaatimus:

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella. Tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut!

Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja somessa @HelsinkiOppii

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Emilia Laine/ HR-suunnittelija
040 7026355
[email protected]

Noora Ekoluoma / HR-suunnittelija
[email protected]
040 1523866

Lisätietoa
www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/toihin-meille

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti