Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Asteri, Pukinmäki

Vakinainen työsuhde

Koillinen suurpiiri, Pukinmäki, Varhaiskasvatusyksikkö Asteri-Viskuri

Työavain: KASKO-02-777-24
Haku Päättyy: 09.05.2024 klo 16:00
Palkka: 3 064,52 euroa/kk
Palvelussuhde: 29.7.2024
Työpaikan osoite: Asteritie 12, 00720

Tule varhaiskasvatuksen opettajaksi päiväkoti Asterin iloiseen ja mukavaan joukkoon!

Päiväkodissamme on viisi lapsiryhmää, lisäksi esiopetusryhmämme toimii Pukinmäenkaaren peruskoululla. Asterissa jokaisella ryhmällä on omat hyvät ja toimivat ryhmätilat, jotka mahdollistavat erinomaisesti myös pienryhmätoiminnan.

Meille tärkeää on jokaisen lapsen kohtaaminen sensitiivisesti, hyvässä ja kannustavassa vuorovaikutuksessa. Painotamme toiminnassamme positiivista pedagogiikkaa ja lasten vuorovaikutustaitojen ja hyvien kaverisuhteiden kehittymistä. Kuluvana vuonna olemme erityisesti panostaneet myös lukemista vahvistavan toiminnan kehittämiseen.

Päiväkotimme sijaitsee Pukinmäessä rauhallisessa ympäristössä. Läheltä löytyvät paljon käyttämämme retkikohteet kirjasto ja Pukinmäen liikuntapuisto. Hyvät kulkuyhteydet mahdollistavat retkeilyn mainiosti myös eri puolelle Helsinkiä.

Odotamme sinulta positiivista ja kehittämismyönteistä työotetta. Asterissa saat työkaveriksi työkaveria tukevan työyhteisön. Tervetuloa joukkoomme!

Ota rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin johtaja Virpi Torkkeli
0931072899

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-asteri

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti