Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Jätkäsaari, Jätkäsaari

Vakinainen työsuhde

Eteläinen suurpiiri, Jätkäsaari, Varhaiskasvatusyksikkö Jätkäsaari

Työavain: KASKO-02-804-24
Haku Päättyy: 20.05.2024 klo 16:00
Palkka: 3064,52 euroa/kk
Palvelussuhde: 29.7.2024
Työpaikan osoite: Rionkatu 10, 00180

Tule kehittämään päiväkoti Jätkäsaaren pedagogista varhaiskasvatusta. Meillä on useampi vakituinen varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä haettavana, eri-ikäisten lasten ryhmissä. Päiväkodissa on 17 lapsiryhmää ja esiopetuksesta tulee vastaamaan 4 opettajaa.

Päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä, jolloin mahdollisuus monenlaiseen retkeilyyn onnistuu. Meillä on toimivat tilat, upea iso jumppasali ja hyvä pedagoginen välineistö, jotka edesauttavat monipuolisen toiminnan toteuttamista.

Toiminnassa haluamme lisätä osaamisen jakamista ja yhdessä tekemistä. Pidämme tärkeänä lapsen sensitiivistä kohtaamista, positiivisen pedagogiikan hyödyntämistä ja lasten kielellisten ja liikunnallisten taitojen kehittämistä.

Saamme usein palautetta siitä, että meillä on mukavaa työskennellä, joten kaikki avoinna olleet työtehtävät on saatu täytettyä ja sijaisetkin tulevat meille mielellään keikkailemaan.

Päiväkodissa on mitoituksesta poistettu varajohtaja, joka huolehtii mm arjen toiminnasta ja uusien työntekijöiden perehdytyksestä. Uusille työntekijöille nimetään aina mentori, jotta työskentelyn aloittaminen olisi helpompaa. Meillä työskentelee myös varhaiskasvatuksen erityisopettaja, jonka osaamista hyödynnämme arjessa.

Laitathan hakemuksen, jotta voimme kutsua sinut haastatteluun.



Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Tiina Ivakko, päiväkodinjohtaja
09 310 20236
[email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-jatkasaari

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti