Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, sijaisuus, Kämmekkäpuiston päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Kämmekkäpuiston päiväkoti

Lummetie 11, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 08.01.2024 - 31.05.2024

Hei sinä ihana ja innostava varhaiskasvatuksen opettaja!

Etsimme joukkoomme määräaikaista varhaiskasvatuksen opettajaa, jolla on positiivinen ja ammatillinen työote. 

Oletko joustava, sopeutumiskykyinen ja sensitiivinen lasten kanssa? Etsimme nyt Kämmekkäpuiston päiväkotiin, esiopetusryhmään, varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen toukokuun loppuun asti. Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen tämän jälkeen. Tehtävänäsi on toteuttaa lapsen iän ja kehitystason mukaista varhaiskasvatusta yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa sekä tehdä yhteistyötä huoltajien kanssa. Toivomme, että sinulla on taitoa soveltaa ja käyttää yhdessä sovittuja pedagogisia menetelmiä, edistät ja tuet lapsen ja lapsiryhmän tasapainoista kasvua, oppimista ja kehitystä hyödyntäen ammattitaitoasi. Edellytämme sinulta hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Meillä pääset osaksi ammatillista työyhteisöä, jossa on rento, mutta tekevä toimintakulttuuri. Haluamme kannatella positiivista pedagogiikkaa arjessamme ja huomata hyvää niin lapsissa, perheissä kuin työkavereissa. Huumori on tärkeä voimavaramme, joka näkyy ja kuuluu arjessamme. Positiivinen pedagogiikka on tärkeä osa meidän arkeamme ja olemme nyt syksyllä aloittaneet ProVakan jalkauttamisen yksikössämme. ProVakassa keskiössä on positiivinen oppiminen ryhmässä ja kasvattajien yhteneväiset toimintatavat. 

Kämmekkäpuiston päiväkoti on osa Lehdokin toimintayksikköä, johon kuuluu myös Lehdokin päiväkoti ja Ukko-Pekan avoin toiminta. Kämmekkäpuiston Popparit on englanti-suomi kielirikasteinen esiopetusryhmä, jossa sinulla on työkaverina toinen opettaja, yksi kokoaikainen ja yksi osa-aikainen lastenhoitaja sekä ryhmäkohtainen avustaja. Olemme pieni kahden ryhmän talo, jossa voit olla ihan oma itsesi. Sijaitsemme Tikkurilan keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien lähellä. 

Voin ilokseni sanoa, että meidän taloissamme kaikki kasvattajat ovat vakituisia ja päteviä, joten hae vaikka heti ja tule mukaan iloiseen joukkoomme, jossa olet kaivattu ja arvostettu työkaveri! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Aloitus on mahdollista sopia joustavasti 2-8.1 välillä. 

Jos sinulla on kysyttävää, olethan yhteydessä Lehdokin toimintayksikön päiväkodin johtajaan Johanna Yliollitervo 0408473905 tai [email protected] .

Tervetuloa mukaan! 

Käy myös  testaamassa, oletko varhaiskasvatuksen luova nero vai pedagoginen johtaja!

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka 2919 eur/kk. Kelpoisuusvaatimukset täyttävälle varhaiskasvatuksen opettajalle maksetaan 130 eur/kk rekrytointilisä. Kelpoisuusvaatimukset täyttävän varhaiskasvatuksen opettajan palkka on siis vähintään 2919 eur+ 130 eur =3049 eur/kk. Lisäksi maksamme mahdolliseen aiempaa työkokemukseen perustuvaa työkokemuslisää (3–8 %)

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Yliollitervo, Johanna

0408473905

[email protected]

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 05.01.2024 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, sijaisuus, Kämmekkäpuiston päiväkoti

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 05.01.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti