Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, vuorohoito, 3 paikkaa

Hei varhaiskasvatuksen opettaja, kiinnostaako sinua työskentely ympärivuorokautisessa päiväkodissa? Suomenojan päiväkoti tarjoaa varhaiskasvatusta ympäri vuorokauden joka päivä.

Haemme opettajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Varhaiskasvatuksen opettajat työskentelevät pääsääntöisesti päivävuoroissa, mutta lisäksi heillä on myös ilta- sekä viikonloppuvuoroja.

Suomenojan päiväkodissa toimii 5 lapsiryhmää. Kaikki lapset ovat vuorohoidossa. Työyhteisömme vahvuuksia ovat mm. innostava työote sekä joustavuus erilaisissa tilanteissa. Päiväkotimme sijaitsee Suomenojalla keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä. Päiväkodin läheisyydestä löytyy metsä, jota hyödynnämme monipuolisesti.

Olemme avoin, positiivinen ja kokeileva päiväkoti. Iloinen ilmapiiri, kiireettömyys ja syli ovat arvojamme.
Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Meillä koko henkilökunta tuntee kaikki talon lapset ympärivuorokautisen varhaiskasvatuksen luonteen vuoksi. Lapsiryhmät yhdistyvät iltaisin ja viikonloppuisin.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti lapsen läsnäolo ja arvostus, kodinomainen ilmapiiri sekä kiireettömyys. Meille on tärkeää, että lapset ja perheet kohdataan yksilöllisesti.
Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan jatkuva arviointi sekä kehittäminen kuuluvat jokaisen työhön kiinteästi. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Toimit myös tiimisi vetäjänä ja varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina ja pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa.

Lähimmiksi työkavereiksesi saat muut varhaiskasvatuksen opettajat sekä lastenhoitajat, joista osa työskentelee kolmessa vuorossa. Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta ja keskustelevuutta ja hyvinvoiva työyhteisö on yhteinen voimavaramme. Meillä on joustava työyhteisö, jolla on halu tehdä varhaiskasvatusta yhteistyössä perheiden kanssa. Työpäivän aikana pidämme tiimihenkeä yllä huumorin keinoin.

Työpaikan nimi ja osoite: Suomenojan päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.
Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Lapset viettävät välillä pitkiäkin aikoja varhaiskasvatuksessa. Lapsille luodaan kodinomainen ympäristö, jossa aikuiset ovat lapsen turvana. Tämä tekee Suomenojan päiväkodin varhaiskasvatuksesta ainutlaatuista. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. Arvostamme joustavuutta sekä huumorintajuista työotetta.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-783-23/fi_FI
Lisätietoa antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Minna Honkaniemi 0406393034
Työpaikan osoite: Suomalaistentie 4 B, 02270 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2762,94 €/kk
Työ alkaa: 01.08.2023
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 29.05.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-783-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 15.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 7206e7c2-32f7-4a82-916e-bdf2df95da10

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti