Skip to main content

Varhaiskasvatuksen sosionomi, määräaikainen

Määräaikainen työsuhde, Jatkuvan haun tehtävät

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Varhaiskasvatus ja esiopetus

Työavain: KASKO-02-527-24
Haku Päättyy: 31.05.2024 klo 16:00
Palkka: 2873,8 euroa/kk
Palvelussuhde: Sopimuksen mukaan
Työpaikan osoite: Työpajankatu 8, 00580

Varhaiskasvatuksen sosionomi, kiinnostaako sinua määräaikaiset tehtävät? Tällä hetkellä etsimme työntekijöitä elokuussa alkaviin sijaisuuksiin.

Etsimme päiväkoteihimme motivoituneita varhaiskasvatuksen sosionomeja vastaamaan lapsiryhmässä tapahtuvasta kasvatus- ja ohjaustyöstä yhdessä tiimin kanssa.

Työssä on tärkeää mahdollistaa lasten osallisuus ja oppiminen sekä tukea tunne- ja kaveritaitoja. Hyvän päiväkotipäivän toteutumiseksi tarvitaan koko tiimin panosta yhteisöllisen toiminnan suunnittelussa, arvioimisessa, kehittämisessä ja dokumentoinnissa. Varhaiskasvatuksen sosionomi tuo tähän yhteistyöhön sosiaalipedagogista osaamista huomioiden lasten vertaissuhteet sekä perhetyön näkökulman.

Olet etsimämme henkilö, jos nämä teemat tuntuvat sinulle omilta ja löydät niistä vahvuuksiasi. Koet tärkeäksi olla mukana kehittämässä kiusaamista ja syrjäytymistä ehkäisevää työtä. Tukea työhösi saat kollegoiltasi, päiväkodin johtajalta sekä yksikön varhaiskasvatuksen erityisopettajalta ja muilta yhteistyötahoilta. Helsingin kaupungilla toimii varhaiskasvatuksen sosionomien verkosto, josta saat kollegiaalista tukea ja mahdollisuuden verkostoitua muiden varhaiskasvatuksessa toimivien sosionomien kanssa.


Jos kiinnostuit, toimi näin:

Jätä hakemus ja kerro toiveistasi - olemme yhteydessä ja tarkennamme tilannettasi.

Tule haastatteluun, ole motivoitunut ja osaava.

Ehdotamme soveltuvalle hakijalle tämän toiveita parhaiten vastaavia tehtäviä.

Päiväkodin johtaja kutsuu tapaamiseen ja tekee rekrytointipäätöksen.


Sijaisuuksien aloitus ja kesto mukautuvat päiväkotien tarpeisiin, sopivaa paikkaa etsiessämme huomioimme sinun toiveesi. Työsuhteet kestävät vähintään kaksi kuukautta. Hakijoita haastatellaan ja valitaan tehtäviin jo hakuaikana, joten tilanne avoimien sijaisuuksien suhteen vaihtelee. Huomioimme myös alan opiskelijat.

Meillä jokainen päivä on maailman tärkein. Jätä hakemus ja tule mukaan!

Voit tutustua Helsingin kaupungin päiväkoteihin alueittain täällä: https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus/paivakodit/li...


Tarjoamme sinulle suuren työnantajan edut, jotka tekevät arjestasi sujuvampaa ja elämästäsi mukavampaa:

- Työmatkaetu: Hyödynnä jopa 300 euron vuotuinen työmatkaetu joukkoliikenteen matkalipuista.

- Kulttuuri- ja liikuntaedut: Nauti alennuksista monissa museoissa, teattereissa, kuntosaleilla ja uimahalleissa kaupungin työntekijänä.

- Koulutukset: Osallistu kiinnostaviin ja monipuolisiin täydennyskoulutuksiin.

- Henkilöstökassa: Liity kaupungin henkilöstökassaan ja nauti monipuolisista pankkipalveluista ilman lisämaksuja.

- Palkitsemisjärjestelmä: Hyvästä työsuorituksesta voit saada kertapalkkion.

- Ohjattu henkilöstöliikunta: Yli 120 ohjattua viikkotuntia vuosittain ja monipuolinen tapahtumatarjonta pitävät sinut aktiivisena ja virkeänä.

- Henkilöstökerhot ja -ryhmät: Liity erilaisiin henkilöstökerhoihin ja -ryhmiin, ja tutustu uusiin harrastuksiin ja ihmisiin.

- Iso Iiluoto - henkilöstön oma saari: Nauti kesästä omalla saarella, jossa voit viettää aikaa perheesi tai ystäviesi kanssa.


Kelpoisuusvaatimus:

Edellytämme, että sinulla on vähintään sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty mainituilla opinnoilla (540/2018 27§).

Lisäksi hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella. Tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut!

Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja somessa @HelsinkiOppii

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Noora Ekoluoma / HR-suunnittelija
[email protected]
040 1523866

Essi Hanelius / HR-suunnittelija
[email protected]
040 4872975

Lisätietoa
www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/toihin-meille

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti