Skip to main content

Varhaiskasvatuksen sosionomi, Vaskivuoren päiväkoti (2 paikkaa)

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Vaskivuoren päiväkoti

Virtatie 4, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen alkaen 05.08.2024 tai sopimuksen mukaan

Hei sinä innostunut ja innostava varhaiskasvatuksen sosionomi!

Tule meille töihin Vaskivuoren päiväkotiin ja pääset työskentelemään positiivisessa, huumorintajuisessa ja monimuotoisessa työyhteisössä. Pääset osaltasi rakentamaan varhaiskasvatuksen sosionomien ja varhaiskasvatuksen opettajien välistä moniammatillista yhteistyötä yhdessä koko työyhteisön kanssa.

Varhaiskasvatuksen sosionomina osallistut pedagogisen toiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin yhdessä muun tiimin kanssa. Tiimissäsi työskentelee niin varhaiskasvatuksen opettaja kuin varhaiskasvatuksen lastenhoitaja sekä monipuolisesti tilanteesta riippuen muut yhteistyötahot. Työtehtäviisi kuuluu lisäksi yhteisöllisyyden ja osallisuuden vahvistaminen yhteistyössä huoltajien ja muiden lapsiperhetoimijoiden kanssa. 

Vaskivuoren päiväkodissa on 10 ryhmää, jotka toimivat viidessä kotipesässä. Ryhmissä työskentelee työparit, jotka koostuvat niin varhaiskasvatuksen opettajista, varhaiskasvatuksen lastenhoitajista kuin varhaiskasvatuksen sosionomeista. Päiväkodissamme työskentelee lisäksi kehittäjäopettaja sekä laaja-alainen erityisopettaja. Päiväkotimme on valmistunut vuoden 2018 lopussa ja se on hyvien yhteyksien varrella Myyrmäen keskustassa. Hyvät kulkuyhteydet mahdollistavat monipuolisen retkeilyn ryhmien kanssa. Lähiympäristöstä löytyy retkeilymahdollisuuksia kuten leikkipuistoja, kirjasto ja urheilupuisto. Talossamme saamme iloita monikulttuurisuudesta ja toteutamme mielellämme koko talon yhteisiä projekteja esimerkiksi taiteen parissa. Vaskivuoren toimintayksikköön kuuluu Vaskivuoren päiväkodin lisäksi myös Vihertien asukaspuisto.

Työyhteisömme on ammattitaitoinen, uutta luova ja yhteisöllinen. Toimimme toistemme tukena, teemme työtä yhdessä ja apua saa aina tarvittaessa. Meillä voit kehittää omaa ammatillista osaamistasi sekä toisaalta saat rauhan keskittyä omaan työtehtävääsi ja omien vahvuuksiesi hyödyntämiseen. Syksyllä 2024 pääsemme myös mukaan Provaka-toimintamalliin, jonka kautta pääsemme yhdessä vahvistamaan positiivista toimintakulttuuria. Työnantajana Vantaan kaupunki on työntekijöitä tukeva ja heidän työhyvinvointiinsa panostava. Työntekijälle tarjotaan työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaetuja sekä työmatkaseteleitä.

Toivomme saavamme sinusta lapset yksilöinä huomioivan, työstään aidosti nauttivan ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavan lisän toimivaan työyhteisöömme! Omaat positiivisen, ammatillisen asenteen, olet lapsille aidosti läsnä sekä näet lapsen kasvun, kehityksen ja oppimisen myönteisenä polkuna, jota sinä saat kulkea yhdessä lapsen, vanhempien ja koko tiimin kanssa yhteistyössä.

Toivottavasti kiinnostuit päiväkodistamme ja kuulen sinusta pian!

Jätä hakemuksesi pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä :)

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu  vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • varhaiskasvatuksen sosionomien oman vertaistapaamisryhmän työsi tueksi
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • monipuoliset henkilöstöedut käyttöösi, kuten esimerkiksi liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuurietu, lounasetu ja työmatkaetu.

Monikulttuurisesti painottuneissa päiväkodeissamme kelpoisuusvaatimukset täyttävälle varhaiskasvatuksen sosionomille maksetaan 100 euroa/kk rekrytointilisää. Olethan yhteydessä, jos haluat tietää lisää.

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Oletko valmistumassa lähiaikoina? Hae ihmeessä - arvostamme kokemuksen lisäksi myös tuoreita näkökulmia.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen sosionomi (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Luemme eduksi: Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja kokemuksen monikielisten lasten kanssa työskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2914,70 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä sekä vuoden 2024 loppuun asti monikulttuuristen päiväkotien rekrytointilisä 100,00 euroa/kk (kelpoinen varhaiskasvatuksen sosionomi).

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote ja alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa:
Päiväkodin johtaja
Vilma Ruokonen
040-8430580
[email protected]
Tavoitettavissa Arkisin klo 9-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 24.06.2024 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti