Skip to main content

Vartijoita ja järjestyksenvalvojia kesätöihin

Yrityksen kuvaus
Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä. Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Työn kuvaus
Hae helposti ilman CV:tä tai hakemustekstiä!

Toimit asiakaspalvelutehtävässä, ennaltaehkäiset läsnäolollasi ja hyvällä huomiokyvylläsi ongelmatilanteiden syntymistä ja puutut häiriöihin. Tarvittaessa otat kiinni rikoksista epäillyt henkilöt sekä hoidat yhteydenpitoa viranomaisiin. Tehtäviisi voi kuulua myös valvomotyöskentelyä ja vartijahälytyksiin vastaamista. Valitut kesätyöntekijät tulevat työskentelemään kauppakeskus- tai myymäläympäristössä vartijan tai järjestyksenvalvojan tehtävissä pääkaupunkiseudulla.

Vaihtelevat kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työvuorot sijoittuvat kaikkiin vuorokauden aikoihin ja viikonpäiviin. Eripituiset kesätyösuhteet ajoittuvat aikavälille 29.4.-30.9.2024.

Katsomme hakijalle eduksi jo suoritetut vartijan tai järjestyksenvalvojan koulutukset, mutta tarvittaessa tarjoamme tehtävän edellyttämät koulutukset (väliaikaisen vartijan koulutus, kesto 40h sekä tarvittaessa myös vartijan koulutus, kesto 80h ja järjestyksenvalvojan koulutus, kesto 40h) ennen kesätyön alkua kevään aikana.

Tarjoamme

Tarjoamme näköalapaikan kaupan alan turvallisuustehtäviin, paljon työtunteja, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet osaamisesi kehittämiseen ja työkokemuksen kartuttamiseen. Saat myös hyvän perehdytyksen ja tarvittavat koulutukset.

Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin keväällä ja jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeen osa- tai kokoaikaisemmin. Työtehtävien palkkaus on vartiointialan työehtosopimuksen mukainen ja vaihtelee työtehtävän vaativuustason mukaan mahdollisen harjaantumisajan huomioiden.

Pätevyydet
Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään monipuolisissa kaupan alan turvallisuustehtävissä. Odotamme sinulta myös hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä jämäkkyyttä erityistilanteiden hoitamiseen. Työssäsi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon lisäksi englannin kieltä.

Vaikka emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä vartija- ja järjestyksenvalvojakortit hakijalle eduksi.

Odotamme sitoutumista kesätyöhön ja koulutusten suorittamiseen ja toivomme, että kesätyöntekijät voisivat työskennellä kesän aikana yhtäjaksoisesti vähintään kahden kuukauden ajan. Työtehtävissä työskentely edellyttää lisäksi nuhteetonta taustaa sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Lisätiedot

Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Huom! CV:n tai hakemustekstin liittäminen EI ole pakollista, mutta voit liittää ne hakemukseesi niin halutessasi.

Securitas on yksityisen turvallisuuspalvelualan suurimpia työnantajia. Tiesitkö, että iso osa meistäkin on aloittanut kesätöistä? Haluamme antaa Sinulle mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta monipuolisissa eri turvallisuuspalvelualan tehtävissä joustavasti koko- tai osa-aikaisesti.

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi mukana Vastuullinen kesäduuni 2024 -kampanjassa!

Lisätiedot
Lisätietoja tehtävästä antaa Lilli Helin, [email protected]. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta Instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Yhteystiedot: Katso työpaikan kuvaus, Puh: 0204911, [email protected]
Työpaikan osoite: Elimäenkatu 28, 00520 Helsinki
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/53e15cfd-2...
Ilmoitus jätetty: 29.03.2024 09:02
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 53e15cfd-2b04-4f04-ab89-cfb0aec8c58f

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Securitas vaikuttavuus

Securitas synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Securitas synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Securitas

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Securitas Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vartijoita ja järjestyksenvalvojia kesätöihin

Securitas Oy
Helsinki
Uusimaa
Kesätyö, Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 29.03.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti