Skip to main content

Vartija 11.02

Hämeen poliisilaitoksessa on haettavana viraston yhteinen vartijan 11.02 virka, jonka sijoituspaikkana on Lahden pääpoliisiaseman säilytystilat-yksikkö.

Hämeen poliisilaitoksessa on haettavana viraston yhteinen vartijan 11.02 virka, jonka sijoituspaikkana on Lahden pääpoliisiaseman säilytystilat-yksikkö. Vartijan työhön sisältyy mm. kiinniotettujen, pidätettyjen, vangittujen ja muusta syystä poliisin tiloissa säilytettävien vartiointia. Tehtäviin kuuluu myös valvomotyöskentelyä, päiväjärjestykseen sisältyvien toimintojen suorittamista sekä muita esimiehen määräämiä tehtäviä.

Virkapaikka on Lahti.

Säädetyt kelpoisuus- ja kielivaatimukset

Säädettynä kelpoisuusvaatimuksena on poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 § kohdassa 19 poliisilaitoksen ylivartijalle tai vartijalle soveltuva turvallisuusalan koulutus.

Tehtävään nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota. Se toteutetaan terveystarkastuksena poliisilaitoksen työterveyshuollossa, mikäli edellisen tarkastuksen tiedot ovat vuotta vanhempia tai nimitettävän terveydentila on edellisen terveystarkastuksen jälkeen muuttunut.

Kielitaitoa koskevana kelpoisuusvaatimuksena poliisilaitoksen vartijan virassa yksikielisessä viranomaisessa edellytetään viranomaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Hakijalta odotamme

Vartijan tehtävässä tarvitaan ahkeraa asennetta työntekoon, hyvää yhteistyökykyä, oma-aloitteellisuutta, vuorovaikutustaitoja sekä ICT-osaamista.

Hakijan eduksi katsotaan kokemus poliisivankilan vartijan tehtävistä sekä ennen kaikkea ahkeruutta ja hyvää asennetta osoittava menestyminen aikaisemmissa työtehtävissään.

Tarjoamme sinulle Henkilöstömme käytettävissä ovat lounasetu, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuus viikkoliikuntaan työkyvyn ylläpitämiseksi. Tuemme henkilöstömme työtehtävien edellyttämää ammattitaidon ylläpitämistä ja osaamisen kehittämistä sekä omaehtoista opiskelua. Lisäksi meillä järjestetään aktiivisesti työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa. Selvitykset

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Menettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Turvallisuusselvitys sisältää myös ulkomaansidonnaisuuksien selvittämisen.

Yhteystietomme

Timo Kuokkanen
Ylikomisario
+358 295 437 615
[email protected]
Jarno Linnavirta
Komisario
+358 295 437 662
[email protected]

Hakemuksen lähettäminen

Toivomme hakemukset ensisijaisesti sähköisinä Valtiolle.fi-palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi kirjaamon postiosoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID-numero. Kirjeen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

  • Hämeen poliisilaitoksen kirjaamo

    Esikuntakatu 4
    15700 Lahti

  • Työnantaja

    Poliisissa eri alojen ammattilaiset tekevät yhteiskunnan turvallisuuteen vaikuttavaa työtä. Monipuolisessa ja laajassa organisaatiossamme on erilaisia työtehtäviä sekä mahdollisuuksia kehittymiseen.

    Meidän toimintaamme ohjaavat eettiset periaatteet, minkä lisäksi olemme arvojemme mukaisesti palvelevia, oikeudenmukaisia, osaavia ja pidämme huolta henkilöstömme hyvinvoinnista. Jokainen meistä vaikuttaa siihen, että poliisi on kaikkien turvaaja, kaikkina aikoina.

    Hämeen poliisilaitos toimii Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen maakunnissa. Laitoksellamme on lähes 600 työntekijää, jotka turvaavat alueellamme asuvan noin 384 000 ihmisen arkea alueemme 21 kunnassa. Pääpoliisiasema sijaitsee Lahdessa ja muita poliisiasemia on Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Heinolassa, Forssassa ja Orimattilassa. Hämeen poliisilaitos huolehtii yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämisestä, poliisin hälytyspalveluista, rikosten ennalta estämisestä, selvittämisestä, tutkinnasta ja syyteharkintaan saattamisesta, poliisin lupahallinnosta sekä muista paikallispoliisille kuuluvista tehtävistä toimialueellaan.

    Sijainti
    Lahti

    Voit tehdä työtä jossain seuraavista toimipisteistämme

  • Lahti
    Esikuntakatu 4
    15700 Lahti
  • Tutustu työnantajaan Perustiedot

    Muut tehtävään liittyvät tiedot

  • Tehtävän taso: Toimeenpaneva taso
  • Etätyö: Ei mahdollisuutta työskennellä etänä
  • Virka perustettu: Virka on viraston yhteinen.
  • Työaikamuoto: Jaksotyöaika
  • Työaikamuodon selite: Jaksotyöaika, jaksotyö 114:45h/3vkoa
  • Koeaika: Virkaa täytettäessä voidaan soveltaa koeaikaa.
  • Palkkauksen peruste: Viran palkkaus määräytyy poliisin palkkausjärjestelmän vaativuustason 11.02 mukaan. Voimassa olevan taulukon mukaan peruspalkka on 2 244,84 €, minkä lisäksi maksetaan kokemusosaa enintään 14 % ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella määräytyvää palkanosaa enintään 32 % sekä olosuhdeosaa 2%.
  • Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti