Skip to main content

Vartijoita myymälöihin pääkaupunkiseudulle

Yrityksen kuvaus

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä. Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Työn kuvaus

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Vartijoita myymäläympäristöön pääkaupunkiseudulle

Hae helposti ilman CV:tä tai hakemustekstiä!

Nyt on tarjolla työtehtävä johon voi tulla valituksi, vaikka ei olisikaan alan kokemusta tai koulutusta! Tarjoamme koulutukset ja perehdytykset valituille.

Etsitkö vakinaista työtä tai iltatyötä opiskelujesi oheen? Tämä on oikea tehtävä sinulle.

Päivittäisessä työssäsi neuvot ja opastat asiakkaita, ylläpidät kohteen turvallisuutta, valvot kiinteistön tärkeiden toimintojen sujuvuutta, sekä ennaltaehkäiset ja puutut häiriötilanteisiin.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolista ja kiinnostavaa työtä juuri sinun elämäntilanteeseen sopivalla tavalla, sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaitosi kehittämiseen. Meillä on alan parhaat työkohteet ja uusimmat työvälineet, sekä tyytyväisin henkilöstö.

Pääset työskentelemään vastuullisessa ja yhteiskunnallisesti merkityksellisessä tehtävässä. Emme jätä sinua perehdytyksen jälkeen yksin, vaan työsi tukena on aina ammattitaitoiset työkaverisi ja esimiehesi. Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin, joka luo puitteet työssä menestymiseen.

Panostamme henkilöstön osaamiseen tarjoamalla mahdollisuuksia suorittaa erilaisia tutkintoja työn ohella. Lisäksi panostamme henkilöstömme hyvinvointiin tarjoamalla kuntosalin käyttömahdollisuuden sekä useita muita henkilöstöetuja. Securitaslaisilta löytyy pitkiä työuria ja erilaisia urapolkuja.

Oletko turvallisuusalan ammattilainen tai haluatko sellaiseksi? Meillä voit opiskella alan ammattitutkintoja oppisopimuksella ja kokeneemmille on tarjolla haastavampia työtehtäviä, sekä erinomaiset mahdollisuudet edetä uralla. Meillä ei tarvitse pelätä töiden loppumista!

Pätevyydet

Haemme motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä. Meille tärkeintä on oikeanlainen asenne ja halu kehittyä.

Tarvittaessa tarjoamme sinulle myös tehtävän edellyttämän vartijan koulutuksen.
Työtehtävästä maksetaan vartiointialan työehtosopimuksen mukaista palkkaa sekä maksamme vakituisille työntekijöille sitoutumispalkkion 500 €, kahdeksan kuukautta kestäneen työsuhteen jälkeen.

Kiinnostuitko? Toimithan nopeasti, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Huom! CV:n tai hakemustekstin liittäminen EI ole pakollista, mutta voit liittää ne hakemukseesi niin halutessasi.

Oletko kiinnostunut korkeammasta palkasta (2243 €/kk + lisät) ja lisähaasteesta myymäläympäristössä? Vai haluatko sittenkin kenties työskennellä rikostenpaljastamistehtävissä pääkaupunkiseudulla?

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta Instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Lehtonen, [email protected]. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävään oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Huomioithan, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta Instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Yhteystiedot: Katso työpaikan kuvaus, Puh: 0204911, [email protected]
Työpaikan osoite: 00520 Helsinki
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/bba33cee-5...
Ilmoitus jätetty: 08.04.2024 10:02
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: bba33cee-59ed-45b0-9604-ffd9f50f8a47

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Securitas vaikuttavuus

Securitas synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja yhteiskunnan infrastruktuuriin, luokassa Yhteiskunta.

Securitas synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Securitas

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Securitas Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vartijoita myymälöihin pääkaupunkiseudulle

Securitas Oy
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 08.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti