Skip to main content

Vientikoordinaattori

Oilon on vuonna 1961 perustettu kansainvälinen energia- ja ympäristöteknologiaan erikoistunut perheyritys. Toiminnan ytimessä on ympäristöteknologia, ja yritys panostaa erityisesti tuotekehitykseen. Tuotekehityksen painopistealueita ovat uusiutuviin energianlähteisiin ja energian kierrättämiseen perustuvat ratkaisut, energiatehokkuuden parantaminen sekä päästötasojen pienentäminen.

Oilonin liikevaihto oli 2023 n. 87 miljoonaa euroa, ja yritys työllistää noin 400 henkilöä. Toimintamme on vahvassa kasvussa. Yrityksellä on tuotantolaitoksia Suomessa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa sekä myyntitoimistot Brasiliassa ja Saksassa. Lisäksi Oilonilla on kansainvälinen jälleenmyyjien verkosto.

Etsimme nyt vientikoordinaattoria poltinmyyntitiimiimme Lahteen vakituiseen työsuhteeseen.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän kansainvälisesti toimivassa yrityksessä, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä. Tehtävääsi kuuluu poltintilausten käsittely aina tilauksen vastaanotosta laskutukseen saakka. Työssäsi koordinoit tuotteiden kuljetuksen ulkomaille, laadit tarvittavat vientidokumentit, hoidat asiakaskommunikointia lähetykseen ja kuljetukseen liittyvissä asioissa, ja teet tiivistä yhteistyötä myynnin ja tuotannon sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtäväkenttä on monipuolinen ja tarjoaa vaihtelevia haasteita kuitenkaan rutiinitehtäviä unohtamatta.

Konsernimme monipuolisiin henkilöstöetuihin kuuluvat mm. liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut, liukuva työaika, työsuhdepolkupyörä sekä lakisääteistä laajempi työterveyspalvelu. Tehtävässä on mahdollisuus etätyöhön 1-2 päivänä viikossa.

Mitä odotamme?

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, eduksi katsotaan kokemus teollisuuden toimialalta. Myös koulutus esimerkiksi kansainvälisestä kaupasta katsotaan eduksi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, ja kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti. Työskentelet tehokkaasti paineen alla hektisessäkin toimintaympäristössä, reagoiden nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja työtehtäviäsi priorisoiden. Sinulla on hyvä palveluasenne, ja olet tottunut tekemään tiivistä yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa. Työotteeltasi olet järjestelmällinen ja itseohjautuva. Eduksi katsotaan kokemus MS Dynamics AX -toiminnanohjausjärjestelmästä.

Kiinnostuitko?

Tutustu meihin tarkemmin Oilon -konsernin nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Tapio Murtonen p. 044 757 6266.

Oilon-konserni on savuton työpaikka.

Yhteystiedot: Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian Oilonin urasivujen kautta, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia.
Työpaikan osoite: Metsä-Pietilänkatu 1, 15800 Lahti
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 21.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/64aec93c-f...
Ilmoitus jätetty: 02.05.2024 09:33
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 64aec93c-fbd1-4f50-bf55-6e118959c7d9

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti