Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Viestintäharjoittelija, kesätyö, kaupunkiympäristö

Hei opiskelija! Tule kesäksi tekemään kanssamme viihtyisää ja toimivaa kaupunkia työskentelemällä kaupunkiympäristön toimialan markkinointi- ja viestintäyksikössä.

Päivittäisviestinnän lisäksi pääset mukaan tekevään ja osaavaan porukkaamme ja viestinnän kehittämisprojekteihin, joissa voit hyödyntää laajasti osaamistasi. Viestintäharjoittelijana työskentelet osana toimialan ja kaupungin laajaa viestintäverkostoa.

Pääasialliset tehtäväsi liittyvät mediaviestinnän ja sisäisen viestinnän tukemiseen. Pääset tuottamaan sisältöjä eri kanaviin; olet mukana laatimassa mediatiedotteita, verkko- ja intrauutisia sekä somesisältöjä. Tuet yksikön muita jäseniä juoksevissa asioissa. Pääset mukaan eri projekteihin soveltamaan jo oppimaasi sekä kehittämään taitojasi käytännönläheisesti. Lisäksi pääset mukaan Espoon kehittyvien alueiden markkinointiviestintään.

Työpaikan nimi: Kaupunkiympäristön esikunta, markkinointi- ja viestintäyksikkö
Työpaikan osoite: Tekniikantie 15, 02150 ESPOON KAUPUNKI
Työaika: 36 h 45 min viikossa
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Edellytämme hakijalta vähintään 3 vuoden (kevään 2023 lopulla) korkeakouluopintoja vähintään AMK-tasolla. Hyvät valmiudet tehtävän hoitamiseen antavat esimerkiksi media-alan, viestinnän, yhteiskuntatieteiden tai suomen kielen opinnot.

Edellytämme myös seuraavia: sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot ja itsenäinen työote. Olet oma-aloitteinen, tunnet modernit viestinnän keinot ja kanavat, olet jo kerännyt kokemusta somesta sisällöntuottajana ja otat uudet työkalut nopeasti haltuun.

Arvostamme teknistä ja visuaalisen materiaalin tuotannon osaamista, esim. Drupal-järjestelmän käyttö. Arvostamme myös Espoon aluetuntemusta.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Hanna Jokitöyrä: [email protected]
Työpaikan osoite: Tekniikantie 15, 02150 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2120 €/kk
Työ alkaa: 8.5.2023 - 31.8.2023
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 06.02.2023 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-04-34-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 20.01.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11800934

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti