Skip to main content

Vuokraamotyöntekijä Järvisydämeen

Vuokraamotyöntekijäksi kesäksi Järvisydämeen!

Nature Hotel & Spa Resort Järvisydän tarjoaa elämyksiä vuoden jokaisena päivänä Saimaan rannalla Itä-Suomessa. Järvisydämelliset palvelut koostuvat majoituspalveluista, monipuolisista ravintola- ja kokouspalveluista, Järvikylpylästä, sekä sesonkien mukaan vaihtuvista luontoelämyksistä ja hyvinvointipalveluista. Voit tutustua Järvisydämeen tästä.
 

Mitä ihmettä?

Järvisydämen sydän sykkii laadukkaille asiakaskohtaamisille ja ikimuistoisille elämyksille. Rantasalmen suven lähestyessä etsimmekin kesäkaudeksi vuokraamotyöntekijää Järvisydämen moninaisen aktiviteettitarjonnan pariin!

Vuokraamotyöntekijänä työskentelet välinevuokraamossa, jossa päiväsi täyttyvät mm:

  • Asiakaspalvelusta puhelimitse, sähköpostitse tai kasvotusten
  • Välineiden vuokraamisesta sekä vuokrausten ja varausten hallinnasta
  • Asiakkaiden opastuksesta ja ohjauksesta vuokravälineiden käyttöön sekä opastuksesta reitistöön
  • Vuokravälineiden avustavista huolto- ja korjaustehtävistä
  • Myymälän ylläpidosta ja myynnistä


Rahkeidesi riittäessä sinulla on mahdollisuus päästä kastamaan varpaasi myös Järvisydämen veneretkien kipparina tai huviveneen kansimiehenä.

Tule työskentelemään kanssamme ja oppimaan uusia, arvokkaita taitoja, joista sinulle on hyötyä tulevaisuudessakin. Etsimme tiimin vahvistuksia, jotka syttyvät vaihtelevista olosuhteista ja ovat valmiita hyppäämään mukaan muuttuviin tilanteisiin ennakkoluulottomalla asenteella. Sinulta tuleekin löytyä pelisilmää sekä joustavuutta kiireen keskellä, kaveria ei jätetä -asennetta unohtamatta.
 

Mitä toivomme sinulta?

Etsimme huipulla asenteella varustettuja persoonia, joiden sydän sykkii aidoille ja välittäville ihmiskohtaamisille. Ihmiset ovat toimintamme keskiössä ja sen tulee välittyä myös sinusta. Perehdytämme työtehtäviin, mutta toivomme sinulta "kaikki onnistuu" -asennetta, joustavuutta sekä halua oppia ja kehittyä työssäsi.

Roolistasi huolimatta pyrkimyksesi on aina ylittää asiakkaan odotukset ja omaat pettämättömän pelisilmän löytää keinoja asiakaskokemuksen parantamiseksi.

Sinulla tulee olla voimassa oleva hygieniapassi, jonka lisäksi anniskelupassin olemassaoloa arvostamme. Sinulla tulee olla myös voimassa oleva terveydentilatodistus (ent. salmonellatodistus). Tehtävässä toimiminen edellyttää voimassa olevaa EA-pätevyyttä, aiempaa kokemusta sekä matkailualan turvallisuuspassia.

Suomen kielen lisäksi et pelkää kommunikoida myös (ralli)englannilla.
 

Järvisydämessä sinua odottaa:

  • Mahtava työporukka ainutlaatuisessa miljöössä
  • Monipuoliset aktiviteetit sekä kylpylämaailmasta ja ravintoloiden tarjonnasta nauttiminen henkilökuntahinnoin
  • Kokemustasi vastaava palkka (MaRaVa) sekä sitoutumisbonus kaikille kesätyöntekijöille sopimuksen päätteeksi

Tarjoamme sinulle määräaikaisen ja kokoaikaisen työsuhteen kesäksi 2024. Aloitus sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja lopetus elo-syyskuussa. Työvuorosi sijoittuvat sekä arkeen että viikonloppuihin ja töitä tehdään aamu-, väli- ja iltavuorossa. Arvostamme tässäkin joustavuutta!
 

Lisätiedot ja hakeminen:

Kuulostaako tämä sinun jutultasi? Hienoa, sillä haluamme kuulla sinusta lisää!

Hakeminen on helppoa ja nopeaa - jätä vain yhteystietosi rekrytointijärjestelmäämme Hae työpaikkaa -painikkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä. Haastatteluja suoritetaan jo hakuajan puitteissa. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Temp-Team Finland Oy:n kanssa ja valittu henkilö työllistyy Temp-Teamille. Rekrytoinnista Temp-Teamilla vastaa HR Coordinator Caroliina Laamanen ja HR Specialist Essi Mäkinen. Tavoitat Caroliinan ja Essin arkisin joko numerosta 040 536 8718 / 040 567 3192 tai sähköpostitse [email protected] / [email protected]


TEMP-TEAM Finland Oy on osa kansainvälistä JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. TEMP-TEAM Suomessa tarjoamme asiakkaillemme palveluita henkilöstövuokrauksen, suorarekrytoinnin ja henkilötestauksen parista monipuolisesti eri toimialoille. Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat ihmislähtöisyys, uudistuminen, intohimo ja vastuullisuus.

Miksi valita TEMP-TEAM työnantajaksi? Meiltä saat mitatusti asiantuntevaa palvelua ja nopeaa työsuhdeneuvontaa. Työntekijämme ovat myös kokeneet pystyvänsä olemaan matalalla kynnyksellä yhteydessä meihin. Sinulla onkin tukenasi oma yhteyshenkilö TEMP-TEAMilla läpi työurasi. Meille ihmisläheinen toimintatapa on kaiken keskiössä; tämä näkyy välittävänä ja lämminhenkisenä palveluna. Hyvinvointisi on meille myös tärkeää ja tarjoammekin työntekijöillemme työterveyshuollon ensimmäisestä työpäivästä lähtien!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vuokraamotyöntekijä Järvisydämeen

Järvisydän Oy
58900 Rantasalmi
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 03.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti