Skip to main content

Vuokraamotyöntekijä Joensuuhun

Haemme asiakaspalveluhenkistä työntekijää kone- ja työkaluvuokraamoon.

Haemme asiakkaallemme VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtävänäsi on erilaisten vuokrattavien rakennuskoneiden vastaanottaminen vuokraamoon, pienet huolto- ja puhdistustehtävät sekä varastointi. Tiimissä työskenneltäessä voit tarvittaessa siirtyä myös tiskille asiakaspalvelun pariin ja huolehtia tuotteiden luovuttamisesta vuokraajille.

Sinulta toivotaan asiakaspalveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja sekä innokkuutta uuden oppimiseen. Olet osa vuokraamopuolen tiimiä, jossa asiakaspalvelun lisäksi osaaminen erilaisten rakennustarvikkeiden, pienkoneiden sekä työkalujen osalta ovat eduksi.

Työhön perehdytetään, joten aikaisempaa kokemusta juuri vastaavanlaisesta tehtävätä et tarvitse.

Kauttamme saat: Kirjallisen työsopimuksen, työturvallisuuden e-perehdytyksen, ajantasaisen palkanmaksun sekä kattavan työterveyshuollon. Lisäksi käytössäsi on Baronan vaihtuvat työsuhde-etuudet.

Työvuoromalli: Päivätyö MA-PE

Palkkaus: Kaupan alan TES

Aloitusajankohta ja kesto: Aloitus heti sopivan löydyttyä, tarve heti kesäkuun alkupuolelta eteenpäin. Tarjolla toisaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, [email protected]

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 09.06.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], 050 599 9580

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja vastuullinen työnantaja. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein kivijalka; meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta. Työllistämme viikoittain yli 1000 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viisi vuotta.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vuokraamotyöntekijä Joensuuhun

Barona Rakennus
Joensuu
80710 Kontiolahti
83100 Liperi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 08.06.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Barona Teollisuus
Heinävesi
Barona Teollisuus
Joensuu
Barona Teollisuus
Joensuu
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti