Skip to main content

Yhdyskuntatekniikan suunnittelija / projektipäällikkö

Haemme Aluetaito Oy:lle yhdyskuntatekniikan suunnittelijaa / projektipäällikköä toteuttamaan vaihtelevia katu-, tie- ja vesihuollon suunnitteluprojekteja Etelä-Pohjanmaan alueella.

Aluetaito Oy on vuonna 2014 perustettu suomalainen perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen laadukkaita maa- ja vesirakentamisen suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita. Yrityksen vahvuus on asiantuntevassa ja vankkaa kokemusta omaavassa henkilöstössä. Yritys työllistää 13 henkilöä. Toimipiste sijaitsee Lapualla. Liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa vuonna 2022.

Lisätietoja löydät osoitteesta: https://www.aluetaito.fi/

Haemme Aluetaito Oy:lle

YHDYSKUNTATEKNIIKAN SUUNNITTELIJAA / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Roolissa hoidat itsenäisesti yhdyskuntatekniikan suunnitteluprojekteja osana monialaista tiimiä. Pääasiassa projektisi koostuvat katu- ja tiesuunnitelmien sekä vesihuoltosuunnitelmien laatimisesta AutoCAD Civilillä YtCAD-sovelluksen kanssa.

Toimenkuva on yksilöitävissä valittavan henkilön mukaan. Mikäli omaat vähintään viiden vuoden kokemuksen vastaavista suunnittelutehtävistä, voit toimia asiakasvastuullisena projektipäällikkönä vastaten suunnittelutyön lisäksi muun muassa projektin hallinnasta, aikataulutuksesta ja budjetoinnista. Kokeneelle ja myynnistä kiinnostuneelle henkilölle voidaan tarjota myös myynnillistä vastuuta.

Työskentelet suhteellisen pienessä suunnittelutoimistossa, jossa jokaisen työntekijän panos on merkittävä. Projektit ovat usein isoja ja vaativat monialaista osaamista ja yhteistyötä Aluetaidon suunnittelijoiden ja maastohenkilöstön kanssa. Asiakkaat vaihtelevat kaupungeista ja kunnista isoihin rakennusliikkeisiin ja teollisuustoimijoihin. Yksi merkittävimmistä referensseistä yrityksellä on Olympiastadionin urheilukenttäalueen suunnittelu muutaman vuoden takaa.

Tarjoamme sinulle:

 • Monipuolisen ja vaihtelevan tehtäväkentän
 • Yksilöitävän roolin, jonka muotoiluun pääset vaikuttamaan
 • Lämminhenkisen työyhteisön, jossa kollegoita arvostetaan ja tuetaan
 • Kehittymismahdollisuudet osana monialaista tiimiä
 • Nykyaikaiset järjestelmät ja ohjelmistot
 • Liikunta- ja kulttuuriedun arvoltaan 400 euroa
 • Bonusmahdollisuuden ansiokkaasta ja tuloksekkaasta työstä

Toivomme sinulta:

 • Vähintään viiden vuoden suunnittelukokemusta katu-, tie- ja/tai vesihuollon hankkeista
 • Insinöörin (AMK) tai Diplomi-insinöörin koulutusta
 • Sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa
 • AutoCAD Civil -ohjelmiston hyvää hallintaa
 • Kykyä hoitaa suunnitteluprojekteja itsenäisesti
 • Halua kehittyä ja kasvattaa osaamistaan
 • Tuloksellista työskentelyasennetta

Miksi hakea Aluetaito Oy:lle?

Aluetaito Oy:ssä työskentelee monialainen suunnittelijoiden ja asiantuntijoiden joukko vaihtelevien yhdyskunta- ja ympäristötekniikan projektien parissa. Yrityksen vahvat referenssit ja pitkäaikaiset asiakkuudet ovat osoitus ammattitaitoisen henkilöstön saamasta luottamuksesta ja arvostuksesta. Aluetaito eroaa kilpailijoistaan olemalla ylpeästi pieni – se mahdollistaa laajat toimenkuvat ja tiiviin yhdessä tekemisen meiningin, jossa jokaisen työntekijän panos on merkityksellinen.

Henkilöstön hyvinvointiin ja viihtyvyyteen halutaan panostaa ja yhteishenki onkin huipputasolla. Se näkyy arjessa tiimin yhteistyön sujuvuutena, kollegaa halutaan auttaa ja osaamista jakaa. Päivittäin kokoonnutaan yhteiselle kahvitauolle ja tyky-päiviä vietetään vähintään kerran vuodessa. Toimisto Lapualla tarjoaa hyvät puitteet työn tekemiselle.; käytössä ovat nykyaikaiset ohjelmistot ja laitteet – ja se mitä puuttuu, hankitaan – on yrityksen omistajan Juha ja Kaisa Porren asenteena.

Kiinnostuitko?

Rekrytointia hoitaa henkilöstöalan yritys Tuocon Oy. Lisätietoja tehtävästä antavat partneri, headhunter Ripa Pasanen, 045 695 2495, [email protected] sekä seniorikonsultti Mari Haapasaari, 0442714245, [email protected].

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen oheisesta linkistä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Yhdyskuntatekniikan suunnittelija / projektipäällikkö

Aluetaito Oy
62100 Lapua
Kokopäiväinen

Julkaistu 20.09.2023

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti