Skip to main content

Yleislääkäri, Järvenpää

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Etsimme nyt osaavaan ja motivoituneeseen joukkoomme Yleislääkäriä Järvenpäähän. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Mitä työ yleislääkärinä Järvenpäässä pitää sisällään?

Yleislääkärinä Järvenpään yksikössä Terveystalossa pääset tekemään monipuolisia yleislääkäritasoisia tehtäviä sekä hyödyntämään ja kasvattamaan osaamistasi työterveyden parissa. Työtehtävät koostuvat ajanvarauksellisesta vastaanottotyöstä.

Työ painottuu työterveyden sairasvastaanottoon, mutta Järvenpäässä pääset hoitamaan myös yksityisasiakkaita, vakuutuspotilaita ja vastaanottokeskuksen asiakkaita. Työpäivien rakenne, kesto, vastaanottoaikojen pituus ja potilasryhmät ovat täysin räätälöitävissä juuri sinun toiveitasi myötäillen. Työ Terveystalossa voidaan sovittaa sinun arkeesi sopivaksi; meillä voit tehdä satunnaista vastaanottotyötä iltaisin ja viikonloppuisin tai täyttä työaikaa maanantain ja perjantain välillä.

Järvenpäässä pääset osaksi moniammatillista työyhteisöä. Yksiköistämme löytyvät työterveyspalveluiden lisäksi yleis- ja erikoislääkäripalvelut, kuvantaminen sekä laboratoriopalvelut. Järvenpään yksikkö sijaitsee aivan juna-aseman tuntumassa, jonka ansiosta esimerkiksi Helsingin keskustasta pääset suoraan yksikkömme ovelle reilussa puolessa tunnissa. Keskeisen sijainnin lisäksi Järvenpäässä on juuri parannettu yksikön yleisilmettä pienellä pintaremontilla ja työviihtyvyyttä lisää myös Järvenpään kattojen ylle avautuvat maisemat.

Meillä lääketieteellisen tuen lisäksi työtäsi helpottaa ja tukee oma nimetty lääkäriasiakkuusvastaavasi Mirja. Mirja tukee sinua arkesi suunnittelussa, huolehtii perehdytyksestäsi Terveystaloon, järjestelmiimme ja toimipisteeseen. Mirja varmistaa että arkesi on sujuvaa ja voit keskittyä ydinosaamiseesi.

Voit työskennellä joustavasti osa- tai kokoaikaisesti, työsuhteessa tai ammatinharjoittajana. Autamme sinua tarvittaessa sopivan työskentelymallin valinnassa. Meillä voit myös suorittaa erikoistumista työterveyshuoltoon tai pätevöityä työterveyslääkäriksi Terveystalolle räätälöidyllä pitkällä kurssilla.

Miksi meille töihin?

Terveystalo on inhimillinen työntekopaikka, jossa sinä voit keskittyä olennaiseen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Hyvän ja arvostavan työntekopaikan sekä laadukkaan perehdytyksen ja innostavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle:

  • Tukemme ja kannustuksemme ammatilliseen kasvuun. Tarjoamme osaajillemme omat laadukkaat koulutuksemme, Terveystalon Lääkäripäivät, viikoittaiset Tiedosta taidoksi since 2020 -koulutukset ja Terveystalo Academyn monipuolisen kurssivalikoiman. Pyrimme tukemaan kouluttautumista myös talon ulkopuolella.
  • Inhimillisen työntekopaikan, jossa elämääsi jää työn ohessa tilaa niille kaikista tärkeimmille asioille. Tuemme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista muun muassa erilaisin vuoro- ja työaikajärjestelyin sekä etätyön mahdollistamalla. Emme vain siksi, että se on tutkitusti toimivaa, vaan ennen kaikkea siksi, että se on inhimillistä.
  • Kollegaverkoston ja erittäin sujuvan konsultointiväylän kaikilla lääketieteen erikoisaloilla ja yleislääketieteen substanssijohtamista - ainoana yksityisenä toimijana Suomessa.
  • Ura-asiantuntijan ja oman lääkäriasiakkuusvastaavan tuen työarkeen sekä ammatilliseen kehittymiseen.
  • Työntekopaikan, jossa voit luottaa siihen, että kaikki toiminta perustuu tutkittuun tietoon sen vaikuttavuudesta ja joka on tutkitusti terveyspalvelualan ammattilaisten suosikki (Universumin ammattilaistutkimus 2020, 2021, 2022 ja 2023).

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeen kautta tai ole yhteydessä ura-asiantuntija Topi Manniseen numeroon 0504081001 tai sähköpostitse [email protected]

Tervetuloa Terveystaloon!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti