Skip to main content

Yleislääkäri, Kokkola

Me keskitymme työssämme olennaiseen, terveyteen. Meillä jokainen on oma arvostettu itsensä, oman alansa huippuosaaja ja tärkeä osa työyhteisöä. Tutustu tehtävään ja hae!

Taistelussa terveemmän elämän puolesta meistä jokainen on tärkeimmän tekijä.

Etsimme joukkoomme Yleislääkäriä Kokkolan Terveystalolle.

Yleislääkärinä teet ajanvarauksellista vastaanottotyötä, jossa asiakkaat asioivat vastaanotollasi yleislääkäritasoisissa asioissa. Kokkolan yksikössä voit myös tehdä pienkirurgisia toimenpiteitä. Asiakkaitasi ovat esimerkiksi yksityisasiakkaat, työterveyshuollon sairasvastaanoton asiakkaat ja vakuutusasiakkaat. Halutessasi voit myös perinteisen lähivastaanoton lisäksi tehdä etävastaanottoa.

Tarjoamme sinulle hyvän varausasteen vastaanottoajoillesi sekä mahdollisuuden vaikuttaa itse työpäiväsi rytmitykseen. Lääkäriasiakkuusvastaava huolehtii arjen sujuvuudesta, kuten tietotekniikkaan liittyvistä asioista. Tällöin voit keskittyä olennaiseen eli toisten auttamiseen terveemmän elämän puolesta. Kokkolan Terveystalolla on hienot tilat tehdä töitä ja hyvä kollegatuki. Kokkolassa on myös mukava yhteishenki, ja taukotilaa kutsutaankin yksikön sydämeksi.

Voit työskennellä joustavasti osa- tai kokoaikaisesti, työsuhteessa tai ammatinharjoittajana. Autamme sinua tarvittaessa sopivan työskentelymallin valinnassa. Työt suunnitellaan sinun aikatauluihisi sopivaksi.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä yhteystietosi hakulomakkeella tai ota yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Salla Tornberg p. 050 5924859, [email protected]

Tervetuloa Terveystaloon!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Yleislääkäri, Kokkola

Kokkola
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.03.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti