Skip to main content

Yöpainoitteista keikkatyötä lähihoitajalle tai lähihoitajaopiskelijalle

Hei sinä suurella sydämellä hoitotyötä tekevä, ammattitaitoinen lähihoitaja! Toimintamme nopean kasvun vuoksi etsimme lasten ja nuorten kotihoivatiimeihimme vahvistusta yövuoroihin. Työ tapahtuu ihanien lapsiasiakkaidemme kodeissa Espoossa ja Helsingissä. Työssäsi saat toteuttaa laadukasta ja tärkeää hoitotyötä omalla persoonallasi, vain yhteen asiakkaaseen keskittyen. Tässä työssä korostuukin laadukkaan hoitotyön lisäksi kiireettömyys ja hyvät resurssit.

Asiakkaamme rauhallisten unien turvaamisen lisäksi työ pitää sisällään esimerkiksi lääkehoitoa, peg-ravitsemuksen toteuttamista ja tarvittavaa perushoitoa. Keikkatyössä työvuorot sovitaan työntekijälähtöisesti.

Sinulta toivomme halua tehdä hoitotyötä lasten parissa, sydämellistä suhtautumista vakavastikin sairaita asiakkaitamme kohtaan, luotettavuutta sekä intoa tutkittuun tietoon perustuvan hoitotyön toteuttamiseen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta lasten parissa tehtävästä hoitotyöstä, mutta kattavan perehdytysprosessimme vuoksi tämä ei ole välttämätöntä. Huomioimme rekrytoinnissa myös opiskelijat, joilla on kaksi kolmasosaa lähihoitajaopinnoista suoritettuna. Työssä tarvitaan lääkelupia, mutta ne saat tarvittaessa suoritettua kauttamme. Työtehtävien luonteen vuoksi toivomme sinulta myös riittävää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme työhön kattavan perehdytyksen, johon kuuluu esimerkiksi sähköinen materiaali, mentori, kuukausikoulutukset ja päivystyspuhelin, johon voit olla yhteydessä 24/7. Työhyvinvointia meillä tukee säännölliset koulutukset, tiimipalaverit ja yhteiset työhyvinvointitapahtumat. Meillä on tiivis työyhteisö, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, auttavat toisiaan ja kehittävät yhdessä ideoita niin parasta mahdollista hoitoa kuin työhyvinvointiakin koskien. Palkkauksemme on kilpailukykyinen.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, jätäthän hakemuksesi siis pian. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää työmahdollisuuksistamme, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Odotamme jo innolla yhteydenottoasi!

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)

Yhteystiedot: Lähetäthän työhakemuksesi ja CV:si sähköpostitse:
[email protected]
Työpaikan osoite:
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 30.06.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/b66ddfac-5...
Ilmoitus jätetty: 17.04.2024 15:27
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: b66ddfac-51fd-4713-866e-aaf526cd3377

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Yöpainoitteista keikkatyötä lähihoitajalle tai lähihoitajaopiskelijalle

Viisi Vuodenaikaa Oy
02700 Kauniainen
Espoo
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 17.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti