Skip to main content

Yöpainotteinen Lähihoitaja, Palvelukeskus Pihlajisto/Kestilän kotihoito, Siikalatva

Yöpainotteinen Lähihoitaja, Palvelukeskus Pihlajisto/Kestilän kotihoito, Siikalatva
Haemme tiimiimme Lähihoitajaa, joka on avoin ja rehellinen, kunnioittaa jokaisen yksilön arvoa sekä on sitoutunut yhteistyöhön edistääkseen asukkaidemme hyvinvointia. LOVe-lääkeluvat ovat vaatimus meillä työskentelyyn ja ne voit suorittaa myös meillä. Meillä pääset osaksi kehittyvää työyhteisöä, jossa arvostamme avoimuutta ja rehellisyyttä. Kohtelemme toisiamme kunnioituksella ja tasa-arvoisesti. Meillä jokaista työntekijää arvostetaan ja työtoverisi ovat aina valmiita auttamaan. Olemme myös joustava työnantaja.

Mihin tulet töihin?
Palvelukeskus Pihlajisto/Kestilän Kotihoito Siikalatvalla
Yksikkömme sijaitsee luonnonkauniissa maalaisympäristössä. Asumispalvelu ja kotihoito sijaitsevat samassa rakennuksessa, joten yhteistyö on sujuvaa ja luontevaa yksiköiden välillä. Asumispalvelussa on 15 asukaspaikkaa, yhteisöllisessä 12 ja kuntoutuksessa 7. Työyhteisössämme työskentelee iloinen joukko ammattilaisia.
 
Mitä pääset tekemään?
Yövuoroja tekevien hoitajien on hyvä myös tuntea kaikki asiakkaat, joten yövuorojen lisäksi pääset tekemään muutamia aamu-ja iltavuoroja.Työ on vaihtelevaa. Teet työtä eri yksiköissä. Työ sisältää hoitotyötä ja sen lisäksi pääset kehittämään yksiköittemme toimintaa yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa. Arkemme on toiminnallista ja järjestämme jatkuvasti aktiviteetteja asukkaillemme.

Kuka sinä olet?
Olet koulutukseltasi lähihoitaja tai opintojesi loppusuoralle ennättänyt opiskelija. Joukossamme viihtyy parhaiten positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö, joka on aidosti kiinnostunut ikä-ihmisten hoidosta.

Miksi tulisit meille töihin?
Pihlajistossa/Kestilän kotihoidossa pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa monikulttuurista työyhteisöä, jossa töitä tehdään hymy huulilla. Olemme joustava työnantaja ja meillä kaikki saavat osallistua työvuorosuunnitteluun. Mehiläinen tarjoaa kerran viikossa aamupalan/pullakahvit. Meillä henkilöstölle järjestetään myös rennot kesäjuhlat ja pikkujoulut. Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7. Sinulla on monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä!

Työ on 3-vuorotyötä/yötyötä ja tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen sekä mahdollinen henkilökohtainen lisä. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian.
Toimithan nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Yksityisellä palveluntuottajalla on 1.1.2024 alkaen velvollisuus tarkistaa työnhakijoiden ja työtehtäviä vaihtavien työntekijöiden rikosrekisteriote iäkkäiden henkilöiden Sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukaisten edellytysten täyttyessä.

Kerron mielelläni lisää:
Esihenkilöt, Anna-Liisa Keskitalo 0401719257 (asumispalvelut) [email protected]
Jelena Vuorimies 0401719258 (kotihoito) [email protected]
Palvelupäällikkö Arja Akbaba: [email protected]

Jätä hakemus: https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/P...
Työpaikan osoite: Pehkolantie 4, 92700 Siikalatva
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 30.06.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 17.05.2024 16:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 63a70e81-539f-4644-afd1-536fc4785bfc

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Mehiläinen vaikuttavuus

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen fyysiseen terveyteen ja työpaikkojen luomiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Mehiläinen

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Mehiläinen Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Yöpainotteinen Lähihoitaja, Palvelukeskus Pihlajisto/Kestilän kotihoito, Siikalatva

Mehiläinen Oy
92500 Siikalatva
Pohjois-Pohjanmaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.05.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti