2M-IT Oy

2M-IT Oy

Tietoa yrityksestä

Suomalainen terveydenhuolto käy läpi historiallista murrosta. Mennyt ja tuleva. Yksityinen ja julkinen. Digitalisaatio ja inhimillisyys. Vastavoimat täydentävät parhaimmillaan toisiaan. Niiden yhdistäminen vaatii muutosvoimaa. Meistä siinä on todellista vetovoimaa. Meillä 2M IT:llä jokainen tekijä on ratkaiseva voima.

Täällä teet tänäänkin huomisen hyvää elämää. Sosiaali- ja terveydenhuolto koskettaa meitä kaikkia, ja siksi toimivat ICT-ratkaisut ovat kaikki kaikessa. Jotta suomalaisten hyvinvointi turvataan tulevaisuudessa, työtä riittää jo nyt. Me 2M-IT:llä olemmekin rakentaneet huomista jo pitkään. Meillä teet hyvää elämää jo ensimmäisestä työpäivästäsi lähtien. Asiakkaamme terveydenhuollossa tarvitsevat taustalleen osaavan tekijän, joka pitää koneiston käynnissä ja häiriöt hallinnassa. Ylläpitämämme ICT-ympäristön toimivuus ja varmuus turvaavat hoitotyön ammattilaisten toiminnan tiukoissakin tilanteissa. 2M-IT:n asiantuntijana olet myös tarjoamassa päättäjille tietoon perustuvaa selkänojaa. Meidän työllemme on tarvetta nyt ja tulevaisuudessa. Se tuo uusia kehittymisen paikkoja myös sinulle työntekijänä. 2M–IT:llä olet töissä tärkeiden asioiden parissa. Meillä on lupa ajatella pitkäjänteisesti ja toimia ketterästi. Sillä taataan suomalaisten oikeus hyvään elämään myös jatkossa.

Tunnemme oman toimintakenttämme ja ymmärrämme teknologian mahdollistamia ratkaisuja. Arvostamme moniammatillista kokemusta ja olemme ylpeitä yhteisen osaamisemme. Olitpa koodari tai lääkäri, hoitaja tai muu ratkaiseva voima – 2M-IT:llä olet yksi huippuammattilaisista. Me uskomme, että kun työllä on tarkoitus ja puitteet ovat kunnossa, on helppoa tunnistaa itsessään ratkaisevaa voimaa. Tule meille tutustumaan omaasi.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Ohjelmistot
Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Video: 

Ota yhteyttä: 

Rekrytointi / 2M-IT Oy 

Yrityksen sijainnit