Academic Work

Academic Work

Tietoa yrityksestä

Academic Work on korkeakoulutettuihin uransa alkuvaiheen ammattilaisiin erikoistunut rekrytointi- ja henkilöstöpalveluyritys.

Allekirjoitimme vuonna 2020 yli 2100 työsopimusta. Osa työntekijöistämme työllistyy suoraan asiakasyrityksiimme, osa työskentelee konsulttitoimeksiannoissa Academic Workin kautta. Tavoitteenamme on rakentaa nuorille ammattilaisille mielenkiintoisia, palkitsevia ja kasvattavia urapolkuja.

Eri alojen asiakkaamme etsivät jatkuvasti osaajia yli 200 työpaikkaan. Suurin osa työpaikoistamme löytyy tekniikan, IT:n, hallinnon, myynnin ja markkinoinnin sekä taloushallinnon parista. Sisäisesti työllistämme noin 170 ammattilaista erityisesti myynnin ja rekrytoinnin parissa, ja voimakkaan kasvun takia etsimme jatkuvasti osaajia myös omaan joukkoomme.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Henkilöstöpalvelu
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Henkilöstö- ja rekrytointipalvelut, Koulutus
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
Asennus ja kunnossapito, Asiakaspalvelu, Hallinto- ja toimistotyö, Henkilöstöhallinto, IT, Johto, Julkishallinto ja järjestötoiminta, Kiinteistöhuolto, Konsultointi ja valmennus, Koulutus, Kuljetus ja logistiikka, Laadunvalvonta, Lääketeollisuus ja farmasia, Laki, Markkinointi ja viestintä, Media, Muu tehtäväalue, Myynti, Ohjelmistokehitys, Osto ja hankinta, Projektihallinto, Rakentaminen, Talous ja rahoitus, Tekniikka, Teollisuus, Tuotanto, Tuotehallinto, Tutkimus, Vähittäis- ja tukkukauppa, Vakuutus
Mistä koulutustaustoista olette kiinnostuneet?: 
Arkkitehtuuri ja rakennusala, Automaatiotekniikka, Biologia, Elintarvike- ja ravitsemustiede, Fysiikka ja tähtitiede, Henkilöstöhallinta, Kansainvälinen liiketoiminta, Kasvatustieteet ja pedagogia, Kemia, Kielitiede, Kirjanpito ja rahoitus, Lääketiede ja farmasia, Laki ja juridiikka, Liiketalous ja johto, Logistiikka ja tuotanto, Markkinointi ja myynti, Matematiikka ja tilastotiede, Media ja viestintä, Mekaniikka, Prosessisuunnittelu, Psykologia ja filosofia, Sähkötekniikka, Talous, Teollinen suunnittelu, Tietojenkäsittely, Turismi ja tapahtumat, Valtiotieteet ja sosiologia, Ympäristöoppi ja maatalous
Yrityksen liikevaihto: 
Ei tiedossa

Ota yhteyttä: 

Info Reception 
+358 106 805 600

Yrityksen sijainnit