Adecco

Adecco
Vernissakatu 1
01300 Vantaa

Tietoa yrityksestä

Adecco on maailman johtava henkilöstöpalveluyritys. Tarjoamme luotettavia, joustavia ja asiantuntevia henkilöstöratkaisuja kansainvälisesti yli 5100 toimipisteessä, yli 60 maassa. Suomessa olemme toimineet vuodesta 1997 ja palvelemme kattavasti valtakunnallisesti. Vuosittain työllistämme n. 7000 työntekijää asiakasyrityksissämme.

Autamme ihmisiä. Etsimme osaajia, jotka ovat motivoituneita kehittymään nyt ja tulevaisuudessa. Tarjoamme työelämätaitoja, urakehitysmahdollisuuksia ja erikoisosaamista. Tahdomme työntekijöidemme hyötyvän työskentelystä kanssamme ja investoimme jatkuvasti uusiin ratkaisuihin, jotka tuovat lisäarvoa yhteistyöhön. Adecco tarjoaa työntekijöilleen ja asiakkailleen mahdollisuuksia saada uusia haasteita ja onnistumisia sekä yhdistämään tavoitteensa ja toiveensa työelämässä.

Teemme työn hausta Sinulle vaivatonta! Voit hakea avoimia työpaikkoja rekisteröitymällä hakijaksi ja jättämällä hakemuksesi. Jos sinulla on yleisiä kysymyksiä Adeccosta ja toiminnastamme, ota yhteyttä lähimpään Adeccon toimipisteeseemme. Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Henkilöstöpalvelu
Yrityksen toimiala: 
Muu toimiala

Yrityksen sijainnit

Osoite

Vernissakatu 1
01300 Vantaa