Ahlsell Oy

Ahlsell Oy

Tietoa yrityksestä

 

Ahlsell on siellä missä ihmiset asuvat, tekevät työtään ja elävät elämäänsä. Alansa merkittävänä toimijana Ahlsell vie kehitystä eteenpäin ammattilaisten kanssa, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima kestäviä tuotteita ja palveluja, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.

Ahlsell Oy on osa Ahlsell-konsernia, joka toimii Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli noin 5 miljardia euroa. Toimipaikkoja Ahlsellilla on pohjoismaissa ja Baltian maissa yli 300 ja ahlsellilaisia on yhteensä lähes 7 500.

Suomen Ahlsellin liikevaihto oli  vuonna 2022 noin 407 M€. Henkilöstöä on noin 600 toimipisteissä ympäri Suomea. Pääkonttorimme sijaitsee nykyään Vantaan Äyritiellä, mutta Hyvinkään logistiikkakeskuksen yhteydessä olevat toimitilat ovat myös aktiivisessa käytössä.

Konsernin pääomistaja on sijoitusyhtiö CVC Capital Partners.

Meillä Ahlsellilla on rento ja tavoitteellinen ilmapiiri, jossa jokaista kannustetaan tekemään parhaansa ja oppimaan uutta. Olemme Ahlsell-konsernissa luoneet menestyksekkään ja kestävän toimintakulttuurin, joka on siivittänyt yhtiömme hyvää kannattavuutta. Kulttuurimme perustan muodostavat vahva liiketoimintaymmärrys ja yhteiset arvomme: vastuunkanto, avoimuus ja mutkattomuus.

Tervetuloa mukaan meidän ahlsellilaisten joukkoon viettämään työelämäsi parasta aikaa!

Lisätietoja: www.ahlsell.fi

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Kaupan ala ja vähittäiskauppa
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
LVI-asentaja, Sähköasentaja, Asiakaspalvelupäällikkö, Tekninen asiakaspalvelija, Tekninen asiantuntija, Asiakkuuspäällikkö, Myyjä, Myyntiedustaja, Myyntipäällikkö, Tekninen myyjä, Tukkumyyjä, LVI-suunnittelija, Sähköinsinööri, Insinööri
Mistä koulutustaustoista olette kiinnostuneet?: 
Arkkitehtuuri ja rakennusala, Liiketalous ja johto, Logistiikka ja tuotanto, Markkinointi ja myynti, Sähkötekniikka
Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €