ANDRITZ Oy

ANDRITZ Oy
Tammasaarenkatu 1
180 HELSINKI

Tietoa yrityksestä

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 500. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.

Työnantajana ANDRITZ Oy tarjoaa sinulle vaihtelevia haasteita, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja kehittyä oman alasi huippuosaajaksi alansa johtavassa globaalisti toimivassa teknologiayrityksessä. ANDRITZilla pääset työskentelemään toisiaan tukevien kollegoiden kanssa, hyvässä yhteishengessä. Ota suunta kohti oman menestystarinasi rakentamista ja liity joukkoomme!

ANDRITZ PULP & PAPER

ANDRITZ PULP & PAPER -liiketoiminta-alue on yksi maailman johtavista kaiken tyyppisen sellun, paperin, pehmopaperin ja kartongin tuotannon ja käsittelyn laitteiden, järjestelmien ja palvelujen toimittajista. Teknologiaratkaisuja hyödynnetään tukkipuun, kuitujen ja jätepaperin käsittelyssä, kemiallisen ja mekaanisen massan tuotannossa sekä kierrätyskuitujen ja kemikaalien talteenotossa ja uudelleenkäytössä, paperin, pehmopaperin ja kartongin valmistuksessa, kalanteroinnissa ja paperin päällystyksessä sekä rejektimateriaalien ja lietteiden käsittelyssä. Huoltotoimintaan kuuluvat modernisointi, uudelleenrakennus, kulutus- ja varaosat, huolto ja korjaukset sekä koneiden siirrot ja käytetyt laitteet. Toimialaan kuuluvat myös energian tuotantoon käytettävät biomassa-, höyry- ja soodakattilat, kaasutuslaitokset, savukaasujen puhdistuslaitokset, kuitukankaiden, liukosellun ja kuitulevyjen (MDF) tuotantolaitokset sekä kierrätyslaitokset.

ANDRITZ Oy on osa kansainvälistä teknologiakonserni ANDRITZia.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Teollinen tuotanto
Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Video: 

Yrityksen sijainnit

Osoite

Tammasaarenkatu 1
180 HELSINKI