Bilar99e Oy

Bilar99e Oy

Tietoa yrityksestä

Bilar99 on yksi Suomen nopeimmin kasvavin käytettyihin autoihin erikoistunut valtakunnallinen autoliikeketju. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Keravalla, Espoossa, Turussa, Lahdessa, Lempäälässä, Tampereella ja Kuopiossa, joista käsin palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Alati päivittyvä vaihtoautovarastomme kattaa yli 1000 myytävää autoa, mistä suuri osa on sähkö- ja hybridiautoja. Keskitymme pääosin ekologisiin uudehkoihin autoihin. Laajasta valikoimastamme löytyy vaihtoautot useisiin eri tarpeisiin ja elämäntilanteisiin.

Yhteinen päämäärämme on tehdä autokauppaa uudella raikkaalla tavalla, niin että pystymme ylittämään asiakkaan odotukset autokaupassa! Tästä syystä saammekin jatkuvasti paljon suositusten kautta tulleita asiakkaita.

Asiakaslähtöisyys on suurin valintamme. Tavoitteenamme on tarjota autokaupan paras asiakaskokemus, jota mittaamme jokaisessa toteutuneessa kaupassa tyytyväisyyskyselyllä. Lisäksi tavoitteemme on olla Suomen halutuin työnantaja. Haluamme olla myös aidosti asiakkaidemme välittävä elämänkumppani. Tämä tarkoittaa sitä, että rakennamme asiakkaidemme kanssa pitkiä asiakassuhteita niin, että auto vaihtuu meillä myös seuraavilla kerroilla.
Keskeisimpiä arvojamme ovat rehellisyys, avoimuus ja ihmisten kunnioitus, joita haluamme vaalia kaikissa asiakas-, työ- ja yhteistyösuhteissa.

"Kasvamme nopeasti joten aktiivisten tekijöiden tarve on suuri. Poikkea kahvilla tai laita hakemus, jos työt meillä kiinnostavat!"

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Autojen myynti- ja korjauspalvelut
Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Video: 

Yrityksen sijainnit

Bilar99 työnantajana

Bilar99 on yksi Suomen nopeimmin kasvavin käytettyihin autoihin erikoistunut valtakunnallinen autoliikeketju.

Yhteinen päämäärämme on tehdä autokauppaa uudella raikkaalla tavalla, niin että pystymme ylittämään asiakkaan odotukset autokaupassa!

Alati päivittyvä vaihtoautovarastomme kattaa yli 1000 myytävää autoa, mistä suuri osa on sähkö- ja hybridiautoja. Keskitymme pääosin ekologisiin uudehkoihin autoihin.

Parasta meissä 

  • Kannustava palkkamalli
  • Mahdollisuudet kehittyä uralla kasvavassa yrityksessä
  • Motivoiva ja kunnioittava työilmapiiri
  • Meillä onnistutaan ja kehitytään yhdessä 

Bilar99

Bilar99 on yksi Suomen nopeimmin kasvavin käytettyihin autoihin erikoistunut valtakunnallinen autoliikeketju. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Keravalla, Espoossa, Turussa, Lahdessa, Lempäälässä, Tampereella ja Kuopiossa, joista käsin palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. 

Alati päivittyvä vaihtoautovarastomme kattaa yli 1000 myytävää autoa, mistä suuri osa on sähkö- ja hybridiautoja. Keskitymme pääosin ekologisiin uudehkoihin autoihin. Laajasta valikoimastamme löytyy vaihtoautot useisiin eri tarpeisiin ja elämäntilanteisiin.

Yhteinen päämäärämme on tehdä autokauppaa uudella raikkaalla tavalla, niin että pystymme ylittämään asiakkaan odotukset autokaupassa! Tästä syystä saammekin jatkuvasti paljon suositusten kautta tulleita asiakkaita.

Asiakaslähtöisyys on suurin valintamme. Tavoitteenamme on tarjota autokaupan paras asiakaskokemus, jota mittaamme jokaisessa toteutuneessa kaupassa tyytyväisyyskyselyllä. Lisäksi tavoitteemme on olla Suomen halutuin työnantaja.

Haluamme olla myös aidosti asiakkaidemme välittävä elämänkumppani. Tämä tarkoittaa sitä, että rakennamme asiakkaidemme kanssa pitkiä asiakassuhteita niin, että auto vaihtuu meillä myös seuraavilla kerroilla. 

Keskeisimpiä arvojamme ovat rehellisyys, avoimuus ja ihmisten kunnioitus, joita haluamme vaalia kaikissa asiakas-, työ- ja yhteistyösuhteissa.

Työpaikan ominaisuudet: 

Henkilökohtainen koulutus- tai kasvubudjetti
Joustavat työajat
Liikunta- ja kulttuuriedut
Matala organisaatiohierarkia
Vapaa-ajan aktiviteetit ja tapahtumat