Elenia

Elenia

Tietoa yrityksestä

Elenia on Suomen toiseksi suurin verkkopalveluverkkoyhtiö ja suurin energia-alan palveluntuottaja. Teemme mielenkiintoisia ja vastuullisia töitä, yhdessä osaavien työkavereiden kanssa. Pitkäjänteisellä ja vastuullisella sähköverkkomme kehitystyöllä varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen sähkönjakelun ja arjen sujumisen.

Verkkoliiketoiminnan lisäksi olemme energia-alan palvelutuottaja. Tuotamme eri asiakasyrityksille monipuolisia energia-alan palveluita kuten asiakaspalvelua, tietojärjestelmiä ja verkkopalveluita, myös ohjelmistorobotiikkaa hyödyntäen.

Suunnittelemme jo huomista. Visiomme on olla vastuullisin energiapalveluiden ja -markkinoiden uudistaja. Maakaapeloimme sähköverkkoamme Elenia Säävarmaksi sekä panostamme seuraavan sukupolven älykkääseen sähkönmittaukseen. 

Yhteiset arvot luovat perustan kaikelle tekemisellemme. Asiakas virittää meidät tavoittelemaan uusia tapoja palvella ja kehittää toimintaamme. Pidämme sen, minkä lupaamme. Rohkeus uudistua vie eteenpäin. Turvallisuus on kaiken tekemisemme keskiössä. Jotta henkilöstömme arki on sujuvaa, panostamme henkilöstömme hyvinvointiin joustavin ratkaisuin sekä mahdollistamme valtaosassa työtehtävistämme etätyön. Päätoimipisteemme sijaitsee Tampereella ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka.

Yritysprofiilin tyyppi: 
Työnantaja
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Yrityksen toimiala: 
Energia-ala
Miltä aloilta etsitte työntekijöitä?: 
Asiakaspalvelu, IT, Testausautomaation ammattilainen, Sähköverkon suunnittelija, Sähköinsinööri

Video: 

Yrityksen sijainnit